Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: romantyk_emil » 01 gru 2011, 16:19

Portugalczyk w sumie odbudował formę przy AVB i dużo lepiej prezentuje się niż w poprzednim sezonie. Tylko niestety daleko mu do tego co prezentował przed tą kilkomiesięczną kontuzją. Zresztą zauważyłem, że Boas coraz częściej wystawia Bronka na prawej obronie, co może świadczyć, że nie jest zadowolony z Bosingwy.

Odejście tych piłkarzy w sumie na dobre wyszłoby Chelsea, tylko wydaje mi się, że to grono jest za duże.W sumie jeszcze można do zawodników, którzy nie mieszczą się w planach Boasa można wliczyć Paulo Ferreire i wypożyczonego do Arsenalu Yossiego Benayouna.

Wniosek z tej sytuacji jest wg. mnie prosty. Jakby Chelsea stopniowo odmładzała skład to nie doszłoby do takiej sytuacji. W obecnej sytuacji mamy dwa sezony stracone,a nawet 3 jeżeli wliczymy poprzedni bez żadnego trofeum. W tym sezonie wątpię, żeby Chelsea coś osiągnęła. Chyba, że większość zawodników będzie w życiowej formie w co wątpię. Natomiast przyszły sezon jeżeli dojdzie do rewolucji kadrowej będzie sezonem przejściowym na zgranie zespołu, wiec również może okazać się sezonem bez trofeów :)

Wróć do „Anglia”