Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Re: Siatkówka

Post autor: ddemon » 02 gru 2011, 11:29

Wróciłem ale wciąż we mnie siedzi te spotkanie :lol: Niesamowite zwycięstwo...Zwycięzców nie poznaje się jak zaczynają ale jak kończą...Panowie mamy niesamowity wyrównany zespół - na myśl że to było 9 spotkanie i każdy zawodnik w tym turnieju zaprezentował się dobrze to trudno mi wskazać który zawodnik nie zdobył jeszcze MVP spotkania oprócz Ignaczaka choć wiemy jaka jest to pozycja i trudno na niej zdobywać takie laury :roll: Naprawdę...Może Zagumny nie ma z racji tego że grał mało ale to nie ważne...Walczymy o IO ba i to z pierwszego miejsca..
Powiedzcie mi jedną rzecz przy takiej samej ilości punktów pierw decydują ilość wygranych setów a potem dopiero stosunek setów tak? Tzn że Rosja nas nie wyprzedzi po tej kolejce - Potrzeba tylko i aż 2 sety...
Jutrzejsze spotkanie będzie ciężkie ale wiadomo było że w tej fazie nie będzie łatwych pojedynków,Brazylia jutro musi wygrać i nie będzie walczyć nie tylko z Nami ale ze swoim zmęczeniem, nasi również liczę jutro na Kurka pamiętajmy że bodajże w LŚ też miał jeden słabszy mecz bodajże w półfinale a w meczu o 3 miejsce poprowadził nas do wygranej z Argentyną...
Jutro Zagumny po takim meczu musi zagrać - nad Jaroszem też bym się mimo wszystko zastanowił bo chłopak jest naprawdę w dobrej formie..

Wróć do „Inne sporty”