Legalizacia marihuany

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: chicken_ns » 11 lip 2004, 14:47

O ten teks jast niebianski powiedz mi tylko kiedy to piwo dojdzie do Nowego Sącza już zaczne zbierać kase żeby wykupić zapas na nastepne 10 lat :) Oczywiście jestem za legalizacja !!! Wole sobie wypalić raz na jakiś czas Jointa niż palic codziennie po ramce szlugów !!

A teraz moja opinia o legalizacji.

Prawdopodobnie każdy z was ma dostęp do Gandzii i każdy wie gdzie ja kupić !! Marihuana jest legalna na kazdym osiedlu palą nie tylko zwykli ludzie ale tagze aktorzy sławni ludzie politycy. Ten narkotyk jest ogólno dostępny!! Przez ostatnie dwa tygodnie byłem w Mrzezynie podszedłem do kiosku żeby kupic sobie bletki. Zapytałem się w kiosku czy maja bibułki a dostałem odpowiedz idz do innego kiosku my sie tym już nie zajmujemy !! Okazało się że kiosku naprzeciwko mojego ośrodka ekspedientka była dilerem !! Marihuana jest poprostu LEGALNA INACZEJ !!

A teraz pdsumowanie :
Marihuana powinna być legalna wiadomo że z sprzedarzy zielonego mafia czerpie ogromne zyski. Mamy ogromna dziure budrzetową a legalizacja przyniosła by duze zyski. powstawały bo coffy Shopy. I coraz wiekrze grono zielarzy z innych państw przyjeżdzało by by zapalić legalna mirihuane np z Niemiec ,Czech , czy Słowacji !!! Spowodowało by to wzrost Turystyk:D A i tak ten kto chce palić i tak pali !!

GREEN POWER !!!

Wróć do „Hyde Park”