Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: romantyk_emil » 03 gru 2011, 16:15

Wynik 3-0 z drużyną z czołówki tabeli, ale mimo wszystko gra nie cieszy, ani nie zachwyca. Sprawiedliwy byłby wynik 1-0 po tym co zobaczył w dzisiejszym meczu. Jeżeli Chelsea zagra w taki sposób z Valencią to myślę, że w lutym zobaczymy Chelsea w Lidze Europejskiej :P Tyle świetnych okazji strzeleckich drużyna Boasa nie miała na pewno jeszcze w żadnym spotkaniu i długo nie będzie mieć...

Daniel powinien dzisiaj spokojnie hat-tricka ustrzelić :P Drogba również zmarnował kilka bardzo dogodnych sytuacji... a to co wyprawia Torres, gdy znajdzie się w dogodnej sytuacji strzeleckiej to już kpina totalna. Hiszpan zarówno na ławce jak i na boisku zachowuje się jak przestraszony 15- letni chłopczyk, któremu przyszło grać z "gwiazdami".

Wydaje mi się, że Boas ma więcej energii i chęci walki za linią, niż Drogba i Torres razem wzięci na boisku :)

Jarzinho
Wydaje mi się, że jeżeli Oriol wywalczy sobie stałe miejsce w Chelsea to raczej nie będzie chciał opuszczać Stamford Bridge. W Chelsea dostał prawdziwą szansę i możliwość gry pełnych 90 min w najlepszej lidze świata. W Barcelonie mógł liczyć tylko na grę w rezerwach lub siedzenie na ławce rezerwowych :) Biorąc pod uwagę wiek zawodnika i potrzebę grania praktycznie co tydzień lepszym rozwiązaniem będzie zostanie w Chelsea na kilka lat. Nie wykluczam przejścia w przyszłości Oriola do Barcelony w przyszłości, ale wydaje mi się, że nie stanie się to po sezonie czy też 2 następnych :)

Wróć do „Anglia”