Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: romantyk_emil » 03 gru 2011, 18:05

KajoFC pisze:Alex i Anelka poprosili pisemnie o transfer z klubu i Chelsea zaakceptowała ich prośby.
W końcu jakieś dobro informacje :) Mam nadzieję że Gary Cahill będzie tym, który zastąpi Alexa. Najwyższy czas na odmłodzenie składu...
KajoFC pisze:Terry, który IMHO był naszym najlepszym zawodnikiem na boisku i Cole, który nie dawał się objeżdżać na lewej stronie jak uczniak.
Fakt, John zagrał jeden z najlepszych meczów w tym sezonie ( chociaż bramki nie strzelił :P ) ale w mojej ocenie Oriol był najlepszy. Cole w dzisiejszym meczu kilka razy się ośmieszył, ale faktycznie troszkę lepiej się prezentował niż w ostatnich meczach.

Jarzinho

Czytałem o prawie odkupu zaraz po transferze i faktycznie wynika na to, że istnieje takie coś. Tylko czytałem też kilka wywiadów z Romeu w którym przekonywał kibiców Chelsea, że nie przyszedł tu tylko na sezon, czy 2, a później ma w planach wrócić do Katalonii, tylko planuje na dłużej zagościć w Chelsea. Również jego dziewczyna stwierdziła, że bardzo podoba im się w Londynie i planują zakupić tutaj jakieś mieszkanie, czy też domek :) Zobaczymy w najbliższej przyszłości, czy słowa Hiszpana są prawdziwe, czy też należy je w pewne miejsce wsadzić :P

Wróć do „Anglia”