Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Realista » 03 gru 2011, 20:08

Tak jak myślałem, zwycięstwo... Jesteśmy już na tym etapie, że nawet pomimo jakichś nieobecności, nie powinniśmy się zbytnio obawiać meczu z z drużynami pokroju Gijon (mam nadzieję, że nie spadną, jakoś lubię tą drużynę) i to jest duża zmiana w porównania do poprzednich sezonów. A Ozil niestety to największy jak dotychczas zawód tego roku. Ciężko powiedzieć, co się stało, Niemiec w poprzednim sezonie był nieco chimeryczny, ale tu już od początku sezonu szuka formy. Jeżeli Kaka dojdzie do formy to myślę, że to on zagra w Gran Derby. Za to Di Maria gra znakomicie, wielki sezon Argentyńczyka jak dotychczas. W ostatnich meczach może podobać się bardzo Lass, podstawową parą środkowych pomocników powinni być stale Alonso i Diarra właśnie. W przeciwieństwie do wielu fanów Realu nic nie mam do Khediry, ale Lass jest po prostu lepszym piłkarzem i grając już na swojej normalnej pozycji powinien być podstawowym zawodnikiem. Mourinho od początku swojego pobytu w Madrycie inaczej to jednak widzi...

Wróć do „Hiszpania”