robin zwrocka pisze:Jedziemy na Olimpiade... sukces? no tak, nie wiadomo czemu w kraju aspirującym do zdobywania medali odtrąbiono wielki sukces... ze jedziemy...
Jak tak dalej pójdzie sukcesem będzie że Pany w ogóle wychodza na boisko... i grają
Pewnie chodzi ci o pokonanie mistrzów ME tyle tylko że nasi pokonali mistrzów IO z 2008,medalistów LŚ,ME,MŚ(aby nie pomylić) - pokonaliśmy Włochów którzy za bardzo uwierzyli w siebie - mało?robin zwrocka pisze: Nie wygrywamy z najlepszymi, z trzech asiorów i to nie będących w najwyższej formie pokonaliśmy ledwie jednych.
Przy takim natłoku spotkań,wysiłku? No tak przeciętnemu kibicowi który ogląda tylko jak jest ważna impreza w dodatku jednym okiem to może być mu mało
Jak wspomniałem my ten turniej nie przegraliśmy zdobyliśmy awans na IO lecz mogliśmy ba powinniśmy go pięknie zakończyć...
Rosja była dzisiaj do ogrania...Pierwszy set mogliśmy spokojnie wygrać - hm..mam wrażenie że znów graliśmy bez trenera...
Świetnie grał Bierukow który czytał grę zamiast grać tam gdzie grał Butko który kompletnie nie czytał naszych graczy i przeważnie był sam...Nasi nie kończyli ataków no i Żygadło pokazał ile mu brakuje do zawodnika klasy światowej...
Drugi set to dobre przyjęcie,wszystko grało jak mało i po 1-1 w setach zamiast 2-0 dla nas
Trzeci set to znów porażka na własne życzeniem zbyt późne wpuszczenie Ruciaka który zmienił zmęczonego Winiarskiego,Kurek trafiał w aut,Bartman blokowany był i gładka porażka...
Czwarty set to Ruscy odpuścili a my kompletnie zdominowaliśmy ich - Jarosz show na zagrywce
Piąty set to cóż 14-9 i przegrać w tie-breaku 15-17 to jest absolutna głupota...Szkoda bo Ruscy znów uwierzyli siebie a w nas ta porażka może siedzieć na długo...
Podsumowując mogliśmy wygrać cały turniej - wygraliśmy "tylko" awans na IO...Wygraliśmy go zespołem - żadna drużyna nie miała tak wyrównanego zespołu co cieszy..Można teraz spokojnie się przygotować w maju...Niektórzy zawodnicy odpoczną bo zarówno ZAKSA jak i PGE SKRA powinna zajść daleko w LM więc spotkań zawodnicy z kadry będą mieli dużo...
Jak wspomniałem wczoraj nasi zawodnicy powinni otrzymać dwie nagrody indywidualne - dla blokującego i przyjmującego(biorąc że Sergio dostanie 1 tylko za libero)
Łasko bez nagrody nie możliwe
Gdyby Jarosz był 1 atakującym to może by zdobył najlepiej serwującego
Wspaniały rok naszej siatkówki - 3 miejsce LŚ,3 miejsce ME i 2 miejsce PŚ jeśli ktoś by mi powiedział odpowiedziałbym że jest stuknięty
Mamy zespół,mamy IO,przygotowujemy się i cóż po kolejny medal