Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Re: Siatkówka

Post autor: ddemon » 04 gru 2011, 9:55

Rozumiem niedosyt ale my ten turniej nie przegraliśmy!! Zdobyliśmy awans na IO który przed turniejem był może nie marzeniem bo siatkarze otwarcie mówili że wierzą w niego ale znów udowodnili kibicom że stać ich na coś niemożliwego trudnego do osiągnięcia
robin zwrocka pisze:Jedziemy na Olimpiade... sukces? no tak, nie wiadomo czemu w kraju aspirującym do zdobywania medali odtrąbiono wielki sukces... ze jedziemy...
Jak tak dalej pójdzie sukcesem będzie że Pany w ogóle wychodza na boisko... i grają
:shock: Człowiek niewyspany to i głupoty pisze więc polecam takie uwagi zostawić dla siebie...
robin zwrocka pisze: Nie wygrywamy z najlepszymi, z trzech asiorów i to nie będących w najwyższej formie pokonaliśmy ledwie jednych.
Pewnie chodzi ci o pokonanie mistrzów ME tyle tylko że nasi pokonali mistrzów IO z 2008,medalistów LŚ,ME,MŚ(aby nie pomylić) - pokonaliśmy Włochów którzy za bardzo uwierzyli w siebie - mało?
Przy takim natłoku spotkań,wysiłku? No tak przeciętnemu kibicowi który ogląda tylko jak jest ważna impreza w dodatku jednym okiem to może być mu mało :/

Jak wspomniałem my ten turniej nie przegraliśmy zdobyliśmy awans na IO lecz mogliśmy ba powinniśmy go pięknie zakończyć...
Rosja była dzisiaj do ogrania...Pierwszy set mogliśmy spokojnie wygrać - hm..mam wrażenie że znów graliśmy bez trenera...
Świetnie grał Bierukow który czytał grę zamiast grać tam gdzie grał Butko który kompletnie nie czytał naszych graczy i przeważnie był sam...Nasi nie kończyli ataków no i Żygadło pokazał ile mu brakuje do zawodnika klasy światowej...
Drugi set to dobre przyjęcie,wszystko grało jak mało i po 1-1 w setach zamiast 2-0 dla nas :/
Trzeci set to znów porażka na własne życzeniem zbyt późne wpuszczenie Ruciaka który zmienił zmęczonego Winiarskiego,Kurek trafiał w aut,Bartman blokowany był i gładka porażka...
Czwarty set to Ruscy odpuścili a my kompletnie zdominowaliśmy ich - Jarosz show na zagrywce :lol:
Piąty set to cóż 14-9 i przegrać w tie-breaku 15-17 to jest absolutna głupota...Szkoda bo Ruscy znów uwierzyli siebie a w nas ta porażka może siedzieć na długo...

Podsumowując mogliśmy wygrać cały turniej - wygraliśmy "tylko" awans na IO...Wygraliśmy go zespołem - żadna drużyna nie miała tak wyrównanego zespołu co cieszy..Można teraz spokojnie się przygotować w maju...Niektórzy zawodnicy odpoczną bo zarówno ZAKSA jak i PGE SKRA powinna zajść daleko w LM więc spotkań zawodnicy z kadry będą mieli dużo...

Jak wspomniałem wczoraj nasi zawodnicy powinni otrzymać dwie nagrody indywidualne - dla blokującego i przyjmującego(biorąc że Sergio dostanie 1 tylko za libero)
Łasko bez nagrody nie możliwe :roll: Najlepiej punktującego przegrał z Hernandezem 3 punktami a najlepiej atakującego z Egipcjaninem ale tu raczej organizatorzy dadzą nagrodę Włochowi niż zawodnikowi z najsłabszej drużyny
Gdyby Jarosz był 1 atakującym to może by zdobył najlepiej serwującego :lol: A gdybyśmy wygrali PŚ to MVP najprawdopodobniej Nowakowski który grał kapitalnie...No ale możemy gdybać...

Wspaniały rok naszej siatkówki - 3 miejsce LŚ,3 miejsce ME i 2 miejsce PŚ jeśli ktoś by mi powiedział odpowiedziałbym że jest stuknięty :D Jako jedyni we wszystkich najważniejszych imprezach w tym roku zawsze na podium :jupi:
Mamy zespół,mamy IO,przygotowujemy się i cóż po kolejny medal :roll:

Wróć do „Inne sporty”