Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: piotrcies » 05 gru 2011, 14:46

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - emdżej - nie napina się (chyba że chodzi o używanie angielskich zwrotów :P ), ma ogromną wiedzę, nie nabija głupio postów. Chyba każdy chciałby, żeby takich ludzi było więcej. Nie sposób nie wspomnieć również o fieldym, którego można nazwać modem-słońce. Trzecia postać to chyba Marco_Van_Basten, który jest takim dobrym duchem forum. Ma dobry żart, zachowuje się kulturalnie w tematach politycznych, w których przychodziło mu się udzielać, do czasu ich zamknięcia. Zdecydowanie nie jest zwyrodnialcem.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Od jakiegoś czasu tych debiutów jest mało. Ja wymienię dwie osoby: mzatlanta - kobieta, która przybyła na to męskie forum i nie znikła, co więcej, pisze sensowne rzeczy, widać, że jest fajnie zapalona na punkcie piłki, szczególnie Atletico. Debiut roku. Drugą osobą jest Matt, mój były kolega z PPL Team. W porządku ziomek, charakterystyczny, ale posiada wiedzę na temat ligi angielskiej i zna mordy wielu graczy :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator - ziomek stara się być zabawny, ale jest dziwny. Jego napinki są kiepskie, jeszcze to co pisze o piwusie czy o Cracovii jest do przeżycia, ale głupoty na temat Wojtka Szczęsnego trudno zdzierżyć. Dodatkowo Wilmore. Szkoda, szukam jak najwięcej pozytywów odnośnie tego użytkownika, nie powiem, wiedzę posiada, ale przez usilne stawianie siebie ponad innych, nie jest dobrym partnerem do dyskusji. Nie umie przyznać się również do błędu. Zasugerował kiedyś, że spiraciłem FMa, gdy mu pokazałem dowód, że tak się nie stało nawet nie odpisał.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Trzy osoby - Loczkerson (jak co roku) za znakomitą wiedzę (głównie praktyczną) dotyczącą włoskiej piłki. Doctore Jacek - nikt tyle nie wie na temat lig, którymi mało kto się interesuje, co on. Dodatkowo spec od Calcio i piłki hiszpańskiej. Chodzący mózg. Trzeci typ to Pawel875, którego wiedza mnie naprawdę zaskakuje, w tak młodym wieku wie więcej na temat czasów, w których ja się wychowałem niż ja. I do tego wielka chęć ciągłego jej pogłębiania. Brawo, młody :!:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Na pewno jest to Marco_Van_Basten, koleś, z którym mam chyba najlepszy kontakt z grona forumowiczów. Fajnie byłoby kiedyś spotkać się w realu. Poza tym Doctore Jacek, mój były trener. Jak będę w Belgii nie zapomnę go poinformować. Chętnie poznałbym w świecie rzeczywistym Bartobusa, bo jest duszą towarzystwa i nawet jakby nie było o czym gadać, byśmy się napili i tematy znalazłyby się same :wink:
6. Największy dowcipniś - Nie będę uzasadniał dlaczego, każdy z nich potrafi mnie rozśmieszyć - Chlopaczek, Marco_Van_Basten i Cloner.
7. Najwiekszy agresor- Cloner, choć jego agresja jest pocieszna :wink:
8. Największy dziwak - Obserwator - nie wiem, co gość chce osiągnąć pisząc takie bzdury.
9. Najlepszy mod - Mentor, Piwus, Babel - fieldy i tak wygra, więc niech nie miażdży konkurencji :wink: Zresztą trudno ocenić, który jest najlepszy, fieldy jest na pewno najbardziej widoczny, ale tego jak pracują pozostali nie ocenię.
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10, sympatyczne miejsce do pogadania.
11. Najlepszy typer - Aker i czeher, obaj zresztą z tego słyną.
12. Najlepszy avatar - A niech ma - RealFan :D
13. Wydarzenie roku na forum - Lewa noga Montolivo, forum a polityka, czyli wszystko co związane z tematami politycznymi na forum, Cloner znalazł pracę, to bardzo ważne wydarzenie.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:14 przez piotrcies, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”