Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: bartbuks » 05 gru 2011, 15:12

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Doktor Zło - cenię go za wiedzę i pasję. Nie każdy da się na tyle porwać, aby oglądać mecze dla jednego zawodnika. Wielki fan średniaków z Serie A i PD.
MVB - człowiek orkiestra!
2. Debiut roku (Rookie Challenge )
mzatlanta - częsta bywalczyni tematu o Atletico. Mam nadzieję, że z czasem zacznie zaglądać w inne forumowe zakamarki.
3. Najsłabsze ogniwo forum
Obserwator - naszczeka się, naszczeka, wygłosi swoje niemające nic wspólnego z rzeczywistością opinie, choć 99% innych userów potrafi wytłumaczyć daną sytuację w 5 językach, namalować ją, napisać na jej podstawię nowelkę i skomponować arię.
petrdcm - czasami można z nim merytorycznie porozmawiać, ale nie przyjmuje argumentów innych userów. Do tego jego częste staranie się być zajebistym. Tak do wyrzygu...
4. Najwiekszy piłkarski znawca -
Pawel875 - posiada wiedzę, a ostatnio nawet zdradził, że dokształca się!
Doktor - tradycyjnie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Doktor, sbQ, MVB. Myślę, ze z tymi Panami nadaję na podobnych falach, więc tradycyjnie, po staropolsku byśmy porozmawiali o piłce i nie tylko!
6. Największy dowcipniś
Chłopaczek - Fall to your knees and bow to the Azrael!
7. Najwiekszy agresor
miguel indurain, rkoeman - inny wymiar merytorycznej rozmowy...
8. Największy dziwak
--------
9. Najlepszy mod
browarus - taki modowy Mourinho. Krnąbrny, bezczelny i podejmujący kontrowersyjne decyzje.
maestro - widziałem jak czasami jest zalogowany, ale nie udziela się. To on rozdaje niewyjaśnione bany!
10. Najciekawszy temat
Domek - kultowe miejsce spotkań forumowych meneli.
Grand Derby - ciekawe komentarze łączą się z irytującymi wypowiedziami pseudo-znawców.
11. Najlepszy typer
Aker - widać, że siedzi w tym bagnie po uszy.
Czesiek - postrach naziemnych zakładów bukmacherskich!
12. Najlepszy avatar
Krówka Realfana - pomimo, że jest odkąd pamiętam, to mam nadzieję, że Realfan nie zmieni jej.
13. Wydarzenie roku na forum
"Akcja Amica"
"IFQ"

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”