2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sergek. Człowiek petarda, wszędzie go pełno, wariuje i świruje. Znany z tego, że zawsze wstawia jako pierwszy składy na forum. Jest jeszcze mzatlanta, ale szczerze powiedziawszy nie czytam jej postów zbyt często, jednak jest to jedyna udzielająca się kobieta na forum, za co miejsce jej się należy.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm - ten natomiast to człowiek zagadka jak dla mnie, zawsze jak się pojawia stara się wszczynać kłótnie, i usilnie próbuje zrazić do siebie ludzi, którzy wierzą, że gdzieś tam głęboko jest dobry petr
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doctore - ten to ma wiedzę! Co chwilę wynajduje jakiegoś młodego killera i umieszcza go w swoim notesiku. Podobno to on wypatrzył Podolskiego, ale to tylko ploty. Paweł875 - postanowił nie uczyć się polskiego a zamiast tego wkuwać piłkarzy na pamięć. Jak widać opłaciło mu się to, bo teraz dysponuje dużą wiedzą, w tak młodym wieku.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Emdżej - bratnia forumowa dusza. Najlepiej mi się z nim gada na gg, myślę, że mielibyśmy o czym rozmawiać. Sergek - mimo, że czasem odstawia cyrki z hejtem na Carrolla to i tak zawsze znajdziemy jakiś wspólny temat.
6. Największy dowcipniś - Sergek, bo zawsze mnie śmieszy jak wyładowuje swoją złość za akcje Carrolla na boisku, pozytywnie zakręcony
7. Najwiekszy agresor- MVB - nie chciałbym go spotkać w ciemnej uliczce w nocy w Kielach
8. Największy dziwak - marCHELSinio - generalnie nic nie rozumiem z jego postów, wejdzie do wątku, napisze dwa słowa i wychodzi z zapytaniem co o tym sądzimy
9. Najlepszy mod - Fieldy, jedyny, którego znam. Zawsze zrobi porządek z chamami
10. Najciekawszy temat - FM, Polacy w Europie, Manchester United część 2
11. Najlepszy typer - Czeher, Aker, Emdżej
12. Najlepszy avatar - zagłosowałbym na siebie, bo moim zdaniem Wojtek Jagoda bije wszystkich na głowę, ale tak się nie da więc mój głos ląduje oczywiście do Salasa
13. Wydarzenie roku na forum - powstanie drużyny IFQ, akcja AMICA i opowieść jak to Magnum z tego wszystkie rozważał pozostanie w Polsce na stałe.