Re: Plebiscyt forumowy - komentarze

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Plebiscyt forumowy - komentarze

Post autor: Kamil232 » 05 gru 2011, 22:29

Cóż Pawle życzę wam jak najlepiej oby za rok udało się wam awansować do 2 ligi, ale zbyt bardzo jestem zaangażowany w sprawy Scotiny żeby odejść, można powiedzieć, że od przyjścia mojej skromnej osoby do tego zespołu zaczął się marsz w górę z najgorszej drużyny w lidze :P Potem doszli Tieeesto i FMPC dwa kozaki i poszło. W historycznej chwili awansu do 1 ligi odejść nie można, tym bardziej, ze wracam tam po 7 latach(nooo 5 lat miałem przerwy w ifq) i sam jestem ciekaw jak to wszystko pójdzie ^^ Kiedy byłem piękny i młody jak Ty bywało się w pierwszej piątce ligi (aczkolwiek wtedy poziom był sporo niższy) :P
W każdym bądź razie zbyt mocno naciskałem na ten awans teraz, bo niektórzy kręcili nosem, wszak pewnie do końca będzie czekała nas heroiczna walka o utrzymanie i groziłem odejściem jakby któryś odpuścił, żebym teraz po awansie ja odchodził :wink:

Być może w przyszłości będzie dany mi zaszczyt zagrania w pilce.pl, jeśli jeszcze będziecie mnie chcieli, ale na razie ruszam na podbój 1 ligi :D

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”