Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 06 gru 2011, 16:06

Morrow pisze:Na Tobecie bonus 50% przy wpłacie do 200 zł ale trzeba go obrócić 10 razy...
No właśnie ja coś czytałem, że wypłaty są zablokowane dopóki nie obroci się bonusu 10 razy, ale pytanie się rodzi... czy chodzi o blokadę na wypłatę tych dajmy na to 100 zł przy wpłacie 200 czyli tego bonusu, czy w ogóle wypłaty są zablokowane, do momentu utraty/obrocenia bonusem :think:

Ja od kilku miesięcy notuje po kilka stówek zysku z bukmacherki miesięcznie, grając nieco inną taktyką - grac grubo, ale tylko pewne spotkania. Kupon z ostatniego weekendu Barca+Citizens kurs 1,25 za 200 zł dokładnie obrazuje o co chodzi w tej taktyce. Warto też pamiętać, że kurs kursowi często nie jest równy i dlatego nie jest tak, że jak widzę kurs np. 1,2 to od razu gram go, wybieram tylko takie typy, które osobiście uważam za pewne. Od 1go grudnia postanowiłem bardziej podzielić się typami z kolegami po fachu oraz wreszcie rozpocząć dokładnie księgowanie zysków jakie uzyskuje miesięcznie i w tym celu założyłem temat:
http://www.weszlo.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=6339

i tam można śledzić moje wszystkie typy oraz zyski na bieżąco.
Na dzisiejsze LM nie mam pomysłu póki co, fakt, po głowie chodzi mi typ na Dortmund, Porto i under 3,5 w meczu Barcy, ale jeszcze nic nie zagrałem, jeśli coś zagram to albo tuż przed meczami znając składy, albo poleci livebet. Pomyślimy jeszcze nad tym ;)

Wróć do „Bukmacherka”