Ale bzdury opowiadasz to się w pale nie mieści. Carrick w tamtym sezonie grał tragicznie? Chyba tylko w twoim wyimaginowanym świecie. NIe kto inny jak o z Giggsem stworzyli kapitalny środek pola w drugiej części sezonu, gdzie po kolei miażdżyliśmy każdego Marsyslia, Chelsea w DWÓCH Meczach w tym Stamford, Schalke zmasakrowane na Veltins. W lidze również doporowadzili ten zespół do Majstra, bo to oni głównie w drugiej częsci sezonu grali. Więc gadanie, że Carrick w tamtym sezonie kopał się w czoło jest na poziomie paru milionów ofiar inkwizycji.Carrik grał dobrze jak na siebie bo wiemy jak w zeszlym sezonie się prezentował a teraz porwajmy to co gra yaya czy to co grał młody Wilshere czy Lejva w tym sezonie.Od naszych środkowych
Ten sezon również bardzo dobry, w ostatnim czasie prezentował się wybornie. A już w ogóle pisanie, żę Lejva bije go na głowę to dla mnie kompletna paranoja
Carrick to jeden z najlepszych środkowych pomocników o zadaniach obronnych w PL i mówię to z pełną świadomości, o czym zresztą mówili Xavi, Xabi Alonso czy Iniesta. Jestem pewien, żę spokojnie chłopak by sobie dał rade na pozycji Busiego w Barcelonie i nie odstawał by w ogóle poziomem.
Teraz niech Evra się połamie a grać będziemy kimś z rezerw, tak mamy zajebiście silna kadre że w kluczowym meczu LM na srodku pomocy musi grać stoper...
Ten dalej swoje
To samo nabijasz się ze w napadzie musiał grać Park, jakbyś zapomniał, że mamy 6 napastników. I znowu ile by musiało ich być, żebyś przestał o tym pisać?
Jeśli jakimś naszym problemem jest to jakoś co poniektórych graczy, a nie ilość. A to, że w paru meczach musiał łatać dziury Park w napadzie czy Valencia na RB, to wynikało Z KONTUZJI.
Aha i jeszcze jedno w kółko jak zakręcona katarynka powtarzasz, że Smalling marnuje się na prawej obronie, że Jones musi też grać na prawej obronie bądź w pomocy. A zastanowiłęś się chłopie, że gdyby tam nie grai to pewnie w tym sezonie by zagrałi z 3/4 mniej meczów? Tutaj jest mowa tylko o zastąpieniu Ferdinanda, bo Vidic jest nie do ruszenia, czyli mamy jedno miejsce w środku obrony, ciekawy jestem, czy gdyby było tak jak tego pragniesz, że Smallinga bierzemy tylko pod uwagę jako środkowego obrońcę to samo Jonesa ile by mieli spotkań w tym sezonie. Grali by tylko wtedy jak jakiś uraz by łapał Rio, albo Vidic. To by było pewnie lepsza dla ich rozwoju?