1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – chyba jest więcej niż trzech a trudno wyróżnić jedną osobę, ale moje typy to:
arek_ahig – za trud i czas poświęcony organizacji pierwszego sezonu LH gdzie grało kilkadziesiąt osób z forum
Dr. Football – za organizacje drużyny IFQ
Chlopaczek - bo stworzył zajefajne boisko do haxballa
2. Debiut roku (Rookie Challenge) – Obserwator, mieszanka trochę sarkazmu i trochę treściwych postów, to cechuje jego komentarze moim zdaniem.
Nie wiem czemu niektórzy go typują w negatywnych kategoriach, gdy jako nowy user tu wszedł to nie on prowokował napinki tylko kilku się na niego ciskało i z tego co widziałem dopiero potem on trochę kpić sobie czasem zaczął. Pomijam już to że pewnie niektórzy nawet pomylili go z innym userem który tu też był jako nowy ale chyba już nie pisze, sam nicku nie pamiętam ale Obserwator i tamten gościu ma tyle wspólnego że przypadkiem akurat mniej więcej w tym samym czasie tu się pojawili.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oczywiście ci którzy wchodzą w środku tematu, coś tam bredzą parę farmazonów po czym w najlepszym razie dalej się nie udzielają, a jeżeli tak, to oczywiście dalej brną w swych bredniach od środka dyskusji nie patrząc na sam początek co w oczywisty sposób zmienia cały kontekst. No i oczywiście ci których argumenty zostają obalone wychodzą z tematu i wracają za parę dni już z nowym wątkiem powodując to że poprzednie bzdury obalone wcześniej nie doczekują się odpowiedzi.
fieldy, czytałem regulamin konkursu ale nicków nie wymieniam bo nie pamiętam, są mało popularni że tak powiem tudzież specyficznie nieczęsto się udzielają przez co chwile są i wychodzą a syf potem pozostaje czyli bałagan w dyskusji.
4. Największy piłkarski znawca - Pawel875, Kamil232, arek_ahig za objaśnienia przepisów gry
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – drużyna Juve z tutejszej ligi haxa, i drużyna Nie Kleję userów z tego forum chociaż nie gramy tutaj, i jeszcze kilku
6. Największy dowcipniś – Chlopaczek, sbQ, Obserwator
7. Największy agresor – tu podobnie jak w punkcie 3 nicków nie będę wymieniał, ogólny opis – wchodzą w środek tematu bez czytania początku i myślą, że mają racje i to kontynuują, lub wychodzą po paru zdaniach bzdur czyli zwykłe „trolowanie”, zaczepki. Do tego komentarze z przesadną ilością wulgaryzmów.
Pominę napinaczy którzy w lidze haxa próbowali zmieniać zasady gry w trakcie jej trwania które sami użytkownicy tworzyli (przed sezonem) przez co dość szybko drugi sezon został zakończony i liga w której brało udział blisko 50 userów przez kilku mącicieli została zamknięta.
8. Największy dziwak – makaron z pieprzem na patelni utaplanej smalcem
9. Najlepszy mod – mam dwa typy, ale nie głosuję niech inni liżą im dupska
10. Najciekawszy temat – Euro2012 (razem z eliminacjami bo to dwa tematy oddzielne), Polskie kluby w europejskich pucharach
11. Najlepszy typer – nie znam tematu więc pomijam
12. Najlepszy avatar – nieprecyzyjne pytanie
13. Wydarzenie roku na forum – liga haxa, powstanie IFQ