Mysle ze ten wpis powstał w wyniku stresu z dnia wczorajszego oraz faktu ze nie masz po zamknieciu tematów politycznych po kom pojezdzic.Mecz ligowy z Chelsea... Giggs wszedł w 70 minucie za Scholsa a w 2 połowie Chelsea nas gwałciła na całym boisku.Służe skrotami.
Wiec pisanie o tym ze MC z Ryanem miadzyli jest kłamstwem i pozbawiona logiki wypowiedzia skoro Giggs w wiekszosci meczy nie grał wymienionych![]()
Ależ to wszystko typowe dla Ciebie. Po pierwsze jak zwykle kłopoty z czytaniem pisałem o meczach z Chelsea w lidze mistrzów i meczu na Stamford w lidze mistrzów(w tym meczy Giggs grał co?). Po drugie mój wpis w 3/4 był poświęcony Carrickowi, a ten się przyczepił GiggsaProsze udowodnic ze MC z Giggsem miazdzyli OM, wychowany na Ziemkiewiczu bez problemu powinienes zebrac dowody
Fabio, od biedy Evans.Dlaczego nie odpowiedziałes o Evrze- konkretne pytanie,kto zagra jak się połamie?Napisałem 10 zdan i nie odpowiedziałes na pytanie?Typowe.
To po pierwsze po drugie odnosiłęm sie do tego co powtarzałeś w kółko park w napadzie, Valencia na prawej obronie. I jak katarynka to świadczy o tym, że mamy za małą kadrę, zamiast zobaczyć ile mamy kontuzji i z czego wynikało to łatanie dziur
A co do Evry sam przyznałem we wczesnijszym poście, że pewnie błedem było sprzedawnie O'Shea, wobec tego, zę szklani są bliźniacy. I jeżeli całą swoją argumentacje co do tego, że mamy za wąską kadrę opierasz na tym, że Evra ma szklanego zastępce to tylko świadczy o sile twoich argumentów.
Owszem doceniam jego postępy i faktycznie gra bardzo dobrze, tyle tylko, żeby to ładnie napisać, wskoczył na poziom na którym Carrick jest od dawna, poza pewnymi słabymi okresami. Ale jak to mówią form is temporary class is permanent.Coś o Lejvie- nie wiem czy ogladasz Liverpool często ale facet od momentu przyjscia KD wskoczył na najwyzszy poziom w lidze,w tym sezonie to moze lepiej gra jedynie Parker i Yaya.