Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: Cris7 » 08 gru 2011, 19:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
fieldy - nie ma dla siebie konkurencji
Morrow - nie zawsze się zgadzam, ale zawsze chętnie czytam
Mentor - wysoki poziom od tylu lat :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -naprawdę nikt mi nie przychodzi do głowy, a te osoby, które wymieniacie nie kojarzą mi się szczególnie
3. Najsłabsze ogniwo forum - petr - co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Czasami się zastanawiam czy on tak na serio zawsze, bo chyba niemożliwe...
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, fieldy, Mentor - Doktor wiedza ogólna bardzo duża, a pozostali dwaj to specjaliści od lig, które mnie najbardziej interesują
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Morrow, franz, bellus - tak naprawdę to najciekawsze osoby(tak mi się wydaje) już poznałem, choć oczywiście chętnie spotkałbym się jeszcze raz z wszystkimi, żeby zobaczyć jak kto się zmienił
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek - w odróżnieniu od większości nie są to żarty na siłę.
7. Największy agresor - Kamil - za łatwo daje się sprowokować userom, którzy mają inne zdanie; trochę nerwus
8. Największy dziwak - Wilmore - nawet jak wszyscy już mu udowodnią, że się myli, to i tak będzie obstawał przy swoim
9. Najlepszy mod - tak naprawdę to nigdy nie zwracam uwagi który mod co robi, więc nie chcę tutaj nikogo skrzywdzić. Pewnie całą robotę wykonuje Krzysiu Jarzyna, a wszystkie laury zbiera fieldy :lol:
10. Najciekawszy temat - Manchester United - chyba nie ma co wyjaśniać; piłka na luzie - nie pamiętam czy tak dokładnie się nazywa, ale bardzo dobry pomysł(bart :beer: ),
11. Najlepszy typer - PjTR, Aker - nie udzielam się w Bukmacherce, bo w ogóle nie gram i się nie znam, ale z BPU ich najbardziej kojarzę jako dobrych typerów
12. Najlepszy avatar - RealFan zdecydowanie
13. Wydarzenie roku na forum - haxball zawładnął forum na jakiś czas, no i IFQ to też fajny pomysł

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”