Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: Keres » 09 gru 2011, 20:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr, którego można spotkać prawie w każdym temacie, jego avatar idealnie opisuje jego osobę oraz Morrow i Duch, od których zawsze bije wiedzą piłkarską oraz kulturą. Bardzo lubię czytać posty tych userów.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - myślę, że na wyróżnienie zasługuje jedyna kobieta w męskim forumowym gronie mzatlanta.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm , petrdcm, petrdcm- chyba nie trzeba komentować...
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr, RealFan, Kamil232, fieldy - czemu tylko 3 można wymienić? :(
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tak dużo, że nie wiem kogo wymienić, ale nich będzie Mentor, Kamil232, Morrow.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, sbQ i mało udzielający się franz.
7. Najwiekszy agresor- petrdcm, cloner - ale w pozytywnym znaczeniu, lubię czytać jego posty, spoko gość, który mówi co ma na myśli, mam podobne poglądy jak on.
8. Największy dziwak - petrdcm, dam jeszcze Wilmora, nie czytam zazwyczaj jego wpisów ale na podstawie dyskusji o Montolivo wyrobiłem sobie taką opinie o nim.
9. Najlepszy mod - jak zwykle fieldy, jedynie jego praca jako moda jest widoczna na tym forum.
10. Najciekawszy temat - Barcelona, Złote Usta - na poprawę humoru i Domek, gdzie zawsze można przeczytać coś ciekawego.
11. Najlepszy typer - Inferno, przede wszystkim za zwycięstwa w Pewniaku, Aker - za Pewniaka i typy w "Wasze prywatne typy" oraz na samym końcu z racji, że mało się udziela ostatnimi czasy, ale dla mnie typer nr 1: czeher, który na bukmacherce zarobił już zapewne krocie :wink:
12. Najlepszy avatar - Morrow - świetny avek :!: czeher, sbQ [tak w ogóle to czyja ta twarz?].
13. Wydarzenie roku na forum - na pewno wpisy pijanego Magnuma podczas wakacji w Polsce, chwilowy powrót ZaZy, liga haxa.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”