Obecnie tak. Wtedy ani jednej odpowiedzi nie miałem.piwus pisze:Pięciu moderatorów widziało już twoje uwagi, dwóch odpowiedziało.
Co do prywaty, to dałeś mi przykład gdy dostałem WP za małą literkę zamiast dużej klubu któremu kibicujesz (lol, ale przegiąłem ohohoh), jednocześnie gdy czasem bluzgi innych dziwnym trafem umykały uwadze nie było przy nich WP tak jak przy moim poście.piwus pisze:Uspokój się, zmniejsz poziom agresji, bo w aktualnej formie powinieneś wylecieć za niski poziom wypowiedzi i rozwalanie tematów swoją prywatną krucjatą, Bournie. Tyle.
Kolejny przykład inspiracji? Bardzo proszę. Kilku userów co zmieniło avki i stopki na kilka dni i ujednoliciło pamiętasz może w jakim celu? Czy posypały się bany mając dla porównania na uwadze skale niedawnego mojego offtopu? Bez komentarza.
Także miło że ktoś wreszcie mi odpowiedział, szkoda tylko że musiałem narobić aż bałaganu aby to pokazać. Zresztą nawet przy dzisiejszych wykasowanych postach z wcześniejszej strony chyba fieldy widział kto zaczepkę zaczął.
Powiadasz mi za niski poziom bana? Bardzo proszę, daj mi kolejnego za jakże drastyczną napinkę typu offtop zaniżający poziom niesamowicie, a wulgaryzmów innych i to tylko kilka które wskazałem na szybko niech sobie będą. Faktycznie to nie mój poziom nie będę się zniżać daj mi bana jeśli taka twoja wola. Bo jak na zaczepki odpowiadam tym samym poziomem zaczepkowiczów to i tak mam przesrane czyli na jedno wychodzi.