No przecież specjalnie przekoloryzowałem(L)oczkerson pisze:A Bonucci to niestety średniak. Ile można czekać na jego poprawę. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że to właśnie taki koń trojański, bo aż tak źle nie gra i goli przez niego raczej nie tracimy
Słusznie.(L)oczkerson pisze:Dlatego, Conte musi dążyć do takiego meczu jak z Milanem. Grać silnym pressingiem by ofensywa przez większą część spotkania była poza grą. Trzeba odbierać piłkę Romie, gdy ta będzie pod nogami Grecko, Simplicio i Perrotty. Wydaje mi się, że to powinien być klucz do wygranej.
Duży plus, że awansowali w LM. I dla Włochów, bo ranking, i dla Juve, bo znowu będą męczyć mecze w tygodniu. Ale oni będą jeszcze groźni.(L)oczkerson pisze:Ja tam byłem pewien, że on będzie miał solidne wyniki z Interem i dalej mi się tak wydaje, ale nie ciężko mi sobie wyobrazić by dobili do 3 miejsca. Napoli jeszcze przed chwilą uważałem za pewniaka do miejsca premiowanego awansem do CL, ale skoro oni tracą punkty z każdym słabym zespołem to teraz już taki pewny nie jestem.