Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 04 maja 2005, 16:26

serek408 pisze:Jest kilka osob ktore wokol siebie robia szum i lubia wywolywac kontrowersje. Nie chce tutaj nikogo wytykac , czy tym bardziej obrazac , ale Smitu to , ze Mourinho to twoj idol ( chyba ) nie znaczy , ze prowadzona przez niego druzyna byla lepsza. Owszem mi takze ten trener imponuje poniewaz ma inne spojrzenie na futbol. Mysle , ze Ty Smitu sie na nim troche wzorujesz i starasz sie nasladowac wypowiedzi Jose. Pozdr

i zaraz pojawi sie ten diabelski usmieszek :twisted:

idol to za duzo powiedziane, to taki wzor ze osoba jak moze wiele osiagnac i dzieki niemu bede dalej jaki jestem :twisted: :twisted: nie wzoruje sie na nim i nie nasladuje :roll: :wink: to byloby za latwe :twisted:
Anka pisze:Ja nie wiem, dlaczego Smitu myśli i mówi, iż to Chelsea była lepsza... Cóż takiego pokazała? Strzeliła bramkę? Potrafiła się bronić? Atakowała bramkę i wykorzystywała swoje sytuacje? Odpowiedź na te pytanie brzmi: NiE! Liverpool strzelił bramkę, która dała im awans, i chwała im za to. Nie wiem, dlaczegoż uważasz, że tylko obrona grała dobrze - atak i pomoc były osłabione, gdyż brakowało Xabiego Alonso i napastnicy są już zmęczeni, a Cisse dopiero wraca do formy po kontuzji. :?
co pokazala ? dominacje !! na boisku !! po cholere mieli sie bronic jak the reds nie potrafili przez 85 min w bramke trafic :? atakowac atakowali caly szans :? zabraklow wykonczenia !!!! hehehe bo grali slabo !! straty i niecelnego strzaly, nic nie pokazali !! jak to lubicie mowic, brak xabiego zapelnil idealnie hamman !! drogba czy robben tez wracaja do formy wiec na atak nie zganiaj !!
Mona_ pisze:
smitu pisze: a co do pewnosci mourinho na jego miejscu mialbym ja dalej, jak sam powiedzial przegral lepszy :twisted: :twisted:
A co wedlug ciebie takiego wielkiego pokazala Chelsea, ze była lepsza :/ Jak zagrala ich pomoc, jak atak? Lepsza na papierze nie znaczy lepsza na boisku. Lepsza w Premiership, nie znaczy lepsza w LM. W woli scislosci Mourinho dodal takze: Bronili się z pasją i zaangazowaniem. Po prostu robili to świetnie.
juz napisalem co pokazali nie raz i nie bede sie powtarzal !! lepsza na papierze i na boisku to raz !!! a dodajac te slowa mourinho pokazal szacunek !! zachowal sie jak mistrz !!

Wróć do „Anglia”