Dla mnie to szok. Pisaliśmy wcześniej, że to nie jest ten Darren sprzed choroby ale nie spodziewałem się, że sprawa jest na tyle poważna, że wirus nawraca. Niestety ale w przypadku tak długiej choroby wirusowej obawiam się, że może to skutkować nawet zakończeniem kariery. Oby nie, byłaby to niepowetowana strata i życzę Fletcherowi powrotu do zdrowia ale niestety nie możemy go uwzględniać w naszych najbliższych planach. Scholes, O'shea, Brown, teraz jeszcze Fletch...Jak stracimy kolejnego wychowanka w ciągu jednego roku...
Teraz wyłazi nam bokiem brak transferu pomocnika. Gibson powinien otrzymać szansę bo w zimie bardzo trudno będzie nam pozyskać kogoś wartościowego. Pogba też mógłby szybciej dorosnąć i dostać swoją szansę. Trzeba przeżyć do Nowego Roku i liczyć, że skończą się problemy ze zdrowiem Cleverleya a także reszty pomocników, jeśli nie, będziemy w dupie.
Cahill? Jestem na nie. Jones nieźle prezentuje się w środku i pewnie zostanie tam na najbliższy czas ale dla mnie para Jones-Smalling miała być naturalnymi następcami pary Vidic-Rio i nie bardzo podoba mi się ten eksperyment z Jonesem w pomocy na stałe. Liczę, że do walki o Cahilla dołączy ktoś z czołówki i sobie go odpuścimy a skupimy się na poszukiwaniu kogoś do środka pomocy. Tym bardziej, że teraz Evans także zasłużył na swoją szansę na stoperze. W tym momencie poza tym, że brakuje nam pewnej dozy kreatywności i energii w środku to na gwałt potrzebujemy też dobrego przecinaka.