Mathiasek-skoro wszyscy Cię uwazają za nabijacza-widocznie są ku temu jakieś przesłanki.mathiasek12 pisze:piwus tylko jest taka sprawa ze nawet jakbym sie teraz zaczal starac to i tak by nikt tego nei zauwazyl bo juz wszyscy uwazaja mne za nabijacza(przyznaje ze nim jestesm) i juz chyba nie mam szans stracic tej opinii bo wszyscy mnie skreslili i spisali na strarty
Oprócz mnie :twisted:. Ja wierzę w resocjalizację 8), ale wróćmy do tematu... // Piwus
Ja również uwazam ze jestes typowym nabijaczem.Piszzesz tysiace dwuzdaniowych postów,nic nie wnoszacych do tematu.Robisz z tego forum coś w rodzaju czatu.Czy w kazdym temecie musisz sie wypowiedziec i umiescic swój jedno czasmi dwuzdaniowy post?
Czy sprawi Ci to aż taką satysfakcję?
Naprawde wiele osób moze to odrzucac od tego forum ,gdy widzi ze królują nim osoby ,które nie mają nic do powiedzenia,nie mają bladego pojecia o futbolu -a mimo to pisze by pisać-klepią posty bez opamietania-byle było wiecej na liczniku.
Czy to ze masz wiecej na liczniku-swiadczy o tym ze jestes kim s lepszym?
Czy to ze masz wiecej postów na liczniku-swiadczy o tym ze masz wieksza wiedze na temat piłkii?
Absolutnie nie-dla mnie jest akurat odwrotnie,bo z reguły takie osoby co mają tysiace postów,to mają zerowa wiedze o piłce-a mają tyle postów ,bo niczym innym si9e w zyciou nie zajmują tylko statsują na forach.
Nie mam nic pzreciwko Tobie-ale naprawde pzremysl to trochę,bo nie wiem czemu ma słuzyc zalewanie forum przerz tysaice Twoichpostów,któe nigdy nie przekraczają dwóch zdan, w których coś takiego jak interpunkcja nie istnieje,w których daremnie mozna by szukac przecinków,kropek,jakichkolwiek zanków interpunkcyjncyh,czy nawet duzych liter rozpoczynajcych zdania.
Znajac Ciebie to odpowiesz jednym zdaniem w stylu,,ej no ja tak pisze bo mam duzo do powiedzienie ale zauwaz ze moje posty sa bardzo jakosciowo przykladam sie do nich bardzo wiec nie rozumiem o co sie czepiasz wcale nie jestem nabiaczem ".
Mimo wszytko pozdrawiam.