Re: 1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Re: 1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Post autor: Magnum » 16 gru 2011, 18:18

Oglądałem nie tylko najważniejsze wasze mecze z tego sezonu, ale i sporo meczów Lille sprzed roku, więc opinię na jego temat wyrobiłem sobie już jakiś czas temu. Jest on moim zdaniem zdecydowanie bardziej wszechstronnym, nie tylko taktycznie, piłkarzem od Walcotta, który wciąż nie zrobił postępu, o jaki go posądzałem.
Ciekawe. Gervinho jest bardzo ale to bardzo frustrujacy, marnuje okazje na potege, nie potrafi czasem prostej bramki z kilku metrow strzelic. Byc moze potrzebuje jeszcze troche czasu na adaptacje. Nie wiem. Ja osobiscie jestem daleki od jego krytyki jak niektorzy, dam mu czas i mysle, ze sie rozwinie i bedzie nas bradzo cieszyl. Moze juz w lutym?
Stoje jednak przy tym, ze w chwili obecnej Walcott stanowi wieksze zagrozenie. Oczywiscie nie musimy sie zgadzac, to tylko moja opinia.

I wystarczająco dużo meczów Arsenalu oglądałem, by być poważnie zaskoczonym czytając takie wypowiedzi:
Prawda, ze w 07-08 byl bardzo dobry. To byl bodajze najlepszy sezon Clichy'ego w Arsenalu. Ale jesli chodzi o poprzedni sezon czy sezon 09-10, to zdecydowana wiekszosc kibicow Arsenalu wolalaby Anglika zamiast Francuza.

Wróć do „Puchary Europejskie”