Talent Morrisona jest nieprzeciętny i to IMO zdolniejszy chłopak od Pogby, który z kolei jest świetnym atletą. W przypadku Ravela też raczej by nam nie groziło, że nagle zapała miłością do Realu po jednym dobrym sezonie bo to w końcu chłopak z Manchesteru i nasz prawdziwy wychowanek. Widzę jednak dwa problemy. Pierwszy to charakter, z jednej strony pożądany u Diabłów, z drugiej może jednak sprawić, że ten chłopak nie wskoczy na poziom, na który mógłby. Drugi to pozycja. Aby móc w pełni zaadaptować Morrisona do składu Ferguson albo musiałby go podwiesić pod napastnika co wiązałoby się z graniem Rooneyem na szpicy albo nieco cofnąć Ravela do środka co wiązałoby się z tym, że musiałby nieco zmodyfikować swoją grę i poprawić się w defensywie.
Co nie zmienia faktu, że za obu równie mocno trzymam kciuki bo dla mnie to perełki jeszcze większe niż Clev i Danny. Wspaniale byłoby ich kiedyś zobaczyć wszystkich razem na boisku w pierwszym składzie United.
Co do wypowiedzi Pogby to jest to wypowiedź po meczu z Leeds? Zobaczyłem ją na głównej, nie przeszło mi przez głowę, że na oficjalnej stronie wrzucaliby dziś newsa sprzed kilku tygodni.
Swoją drogą redzie co sądzisz o Mattym Jamesie? Chłopak dobrze się zapowiadał ale wygląda na to, że kontuzje zniszczą mu karierę w United. Z wypożyczenia z Preston wrócił połamany i leczył się całe lato żeby po kilku połówkach w rezerwach znowu się połamać. Miał w ostatnich latach przebijać się do 1 składu a przez urazy praktycznie wykonał krok w tył. Z tego co kojarzę, w lecie kończy mu się kontrakt i nie zdziwię się jeśli to będzie koniec jego przygody z MU. Uważasz, że jeszcze coś z niego będzie?