Pokaż mi, w którym miejscu napisałem, że Suarez jest niewinny. Śmieszy mnie po prostu rozmiar tej kary. 8 meczów na podstawie zeznań i słowa "negrito", które równie dobrze może mieć również wydźwięk pozytywny.MGiggs pisze:Troszke sie Damianie mylisz bo świadkowie są cholernie ważni jeśli nie kluczowi w rozprawach a tutaj świadkiem był Marriner ktory napisał o tym w raporcie pomeczowym.Masz słowo przeciwko słowu ale słyszał to też sędzia. Jestem rozbawiony reakcja, oczywiscie Suarez jest niewinny.
A sam Terry Anglikiem.KajoFC pisze:Prezes FA jest fanem Chelsea więc nie liczył bym na to
Krytykujesz moje wycieczki osobiste, a sam robisz to samo. Hipokryzja w najczystszej postaci.Marco_Van_Basten pisze:Większość osób piszę w tym temacie, że kara jest sprawiedliwa, ale nasz Damiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanek jako jedyny w tym towarzystwie ślepo broni nurka - rasisty.
A Ty pomyśl, zanim dasz komuś dożywotniego bana.Marco_Van_Basten pisze:Pomyśl o tym.
Następny mądry. Nie uważam, że to spisek. Uważam natomiast, że kara 8 meczów to przesada, o czym napisałem wyżej w tym poście.bartbuks pisze:Niestety jeśli Damian twierdzisz, że to jakiś spisek i LS nie zasłużył na karę, to sorry ale wg mnie musisz jeszcze dojrzeć do pewnych spraw.