Rozumiem Maciek, że Damian nie jest już twoim ziomkiem?Marco_Van_Basten pisze:Większość osób piszę w tym temacie, że kara jest sprawiedliwa, ale nasz Damiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanek jako jedyny w tym towarzystwie ślepo broni nurka - rasisty. Za głupotę trzeba płacić Damianie. Tak jak symulowanie jest zaprzeczeniem idei rywalizacji sportowej i powinno być karane (jest bardzo rzadko, tym lepiej dla Suareza), tak obrażanie piłkarzy za kolor skóry również jest skurwysyństwem (i mówię to ja forumowy "faszysta"). Ja Ci wybaczam, bo idą święta poza tym rozumiem że jako fan LFC bronisz swojego zawodnika, chociaż nie ma to żadnego logicznego uzasadnienia. I jeszcze jedna sprawa:
Argumentum ad personam w takim wykonaniu wbrew pozorom nie świadczą o mojej głupocie, tylko kogoś innego. Pomyśl o tym.Tobie za głupotę powinni dać dożywotniego bana na tym forum.
Czyli jest jeszcze szansa, że zwiększą do 10 meczy ?Dochodzenie nie obejmowało jego zachowania w meczu przeciwko Fulham.Arwin pisze:Skoro Rooney dostał dwa mecze za przekleństwo do kamery, to jak Ci się wydaję, ile Suarez powinien według Ciebie dostać, za pokazywanie obraźliwych gestów do kibiców Fulham i rasistowskie słowa do Evry? 3 mecze? 4 mecze? A no tak, dostał 8 więc teraz będzie męczennikiem, ofiarą FA, spisek wobec Liverpool'u.
Jeju, ten temat nie miał się tak dobrze od jakiś 19 miesięcy