Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 20 gru 2011, 22:10

Red jak zwykle musi przy okazji napisać coś na temat kibiców Liverpoolu. Jakieś kompleksy? Naprawdę mógłbyś to sobie darować.
red85 pisze:Tak, na pewno tak się mówi do kogoś w kłótni i powtarza to z 10 razy :lol: Suarez przyjechał do ANglii, nie potrafi się dostosować do zasad panujących w tej części Europy? Niech płaci.
Jasne, że nie. Po prostu uważam, że wycena słowa "negrito" na 8 meczów to jednak przesada.

Tak mi się jeszcze przypomniały zeznania Suareza, który stwierdził, że oburzenie Evry zdziwiło nawet jego kolegów z drużyny, którzy również tak na niego mówią.
Arwin pisze:Czyli jest jeszcze szansa, że zwiększą do 10 meczy ? :lol: :rotfl:
Teoretycznie tak. :lol:
bartbuks pisze:A wg mnie to żadna przesada. To nauczka i przestroga dla innych. I nie piszę tego, aby sie mądrzyć, tylko aby przekazać swoje zdanie. Zachował sie jak debil, dostał karę, więc w tej sprawie dyskusja nawet nad jej wysokością jest wg mnie nie na miejscu.
Dla kogoś, kto nazywa Suareza pseudo-profesjonalistą to na pewno nie jest przesada. Odnieś się jeszcze do tego:
Niestety jeśli Damian twierdzisz, że to jakiś spisek i LS nie zasłużył na karę, to sorry ale wg mnie musisz jeszcze dojrzeć do pewnych spraw.

Wróć do „Anglia”