Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 21 gru 2011, 4:13

Na mecz z Albacete powolani sa wszyscy dostepni zawodnicy (poza kontuzjowanymi Silvio, Perea i chyba Turanem, wywalonym za kartke Alvaro, Courtoisem, ktory wyjechal do Belgii i to by bylo chyba na tyle). Asenjo ma byc w bramce, a poza tym jest mi wszystko jedno, kogo nasz (jeszcze do jutra) trener wystawi, byleby wygrali- to bylby szczyt wszystkiego nie wygrac w 1/16 CdR. Okrojony sklad na wyjezdzie zawiodl, wiec u siebie trzeba wystawic najsilniejsza mozliwa 11 :!:

http://atleticopoland.com/news/Simeone- ... etico-2145

Ostatnio zastanawialam sie, czy daloby sie go namowic na zmiane otoczenia, a tu Argentynczyk sam zrezygnowal z trenowania Racingu :) Moze to i jest ryzyko, ale mam dziwne przeczucie (oby sluszne), ze on jest dokladnie tym charakternym trenerem, ktorego Atleti potrzebuje (jesli nie wyjdzie nic z tego na stale, to chociaz do konca sezonu- czy moze byc gorzej niz teraz?) Ze spokojnym gentlemanem Manzano :mrgreen: nie wyszlo, wiec... Poza tym czlowiek zwiazany z klubem byly pilkarz... Jedyne, co mi troche nie pasuje to wiek- troche mlody mi sie wydaje (choc QSF tez staruszkiem nie byl)- poza Simeone to raczej starszych kandydatow sie wymienia. Nie udalo sie zatrudnic go latem- jak nie teraz to kiedy?

Wróć do „Hiszpania”