Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: ddemon » 22 gru 2011, 15:24

Raczej to będzie mój ostatni kupon w tym roku :D

Besiktas - Kardemir Karabükspor 1 1.35 *
Mons - RSC Anderlecht 2 1.62 **
Barcelona - CE L'Hospitalet H(0 - 2) 1 1.35 ***
St. Mirren - Rangers 2 1.42****
West Bromwich - Manchester City H(1 - 0) 2 2.07
Arsenal - Wolverhampton 1 1.20
Caen - Marseille 2 2.10

Ten Besiktas pewny? :P Myślę też nad tym Anderlechtem raz jak obstawiłem to mi wtopili(na szczęście oprócz ich jeszcze jeden mecz był)...Nad Barcą zastanawiam się czy nie dać z Handi 0-3 kurs 1,85 ale to już ryzyko bo może oszczędzą swoich przyjaciół,znajomych :P Oprócz tego mam pewne obawy co do Rangers mają przewagę a tam w Szkocji często są niespodzianki-utraty pkt przez faworytów zwłaszcza jak mają przewagę :/ Marsylia jeszcze mnie nie zawiodła a myślę że w Pucharze Ligi powinni dać mimo wszystko radę to samo Arsenal :P Co do City hm...powinni te 2 więcej niż rywale ustukać :)
Ogólnie Kurs łączny 21,87 ale myślę nad usunięciem Besiktasu i Rangersów przede wszystkim..Napewno będę obstawiał tym razem za 4 zł a co zaszaleje :lol: Kusi mnie zaryzykować i dorzucić kogoś z TCS jako zwycięzcę tylko jeszcze niewiem kogo Schlieri za 3,00,Kofler 3,75 lub Morgi 4,50 wtedy wygrana byłaby dużo okazała i w Nowym Roku z większym kapitałem wkroczyć :roll: No ale może zdecyduje się na same podium kurs Schlieri 1,40 Kofler 1,60 Morgenstern 1,75 8)

Wróć do „Bukmacherka”