Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2011, 12:52

Jak pisałem, że Manzano jest idiotyczną opcją to odpisano mi, że trzeba mu dać czas. Sądzę, że daliście mu go za mało i dlatego nie pokazał tej genialnej myśli taktycznej.
No ja na pewno tak nie mowilem. Od poczatku bylem przeciwny zatrudnianiu Manzano. Jedynym Rojiblanco,ktory byl zadowolony z tego wyboru byl Asteniu.

Co do porownywania VCF i Atleti. Na pewno jako zespol Nietoperze sa o niebo lepsi,ale kadrowo to Colchoneros wygladaja lepiej i w pelni zgadzam sie tu z Sammym. Z kadry Valencii miejsce w pierwszym skladzie Atleti na 100% mieliby Rami,Banega,Soldado i moze Alba.
Diego, Diego... Wg mnie jest przereklamowany, musi odbudować się, bo nie zachwyca. imo brakuje mu bardzo, ale to bardzo dużo do Diego, który zachwycał w Bundeslidze.
Przedziwny jest to pikarz,naprawde. Sa mecze w ktorych gra wrecz koncertowo,a potem w nastepnym kompletnie go nie ma. Jezeli na serio chce dyrygowac gra Atleti to powinien ustabilizowac forme,bo na razie jego chimerycznosc jest bardzo,ale to bardzo irytujaca. Przynajmniej dla mnie.

Wróć do „Hiszpania”