Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 24 gru 2011, 1:30

Nie mogę się doczekać aż Clev się wyleczy i jak będzie wyglądała jego współpraca z Michaelem. Środek Carrick - Cleverley brzmi bardzo interesująco.
o to! o to! o to! chciałem tu wkleić jakieś fajne zdjęcie jak czasami na redcafe wrzucaja podniecenie, ale nie potrafie takiego znaleść. Jaram się samą myślą na taki środek pola :)

A co do Jonesa...to jeszcze nie dawno były śmichy na forum za cenę, a jeden wolał Mexesa od niego. Jak to tak dalej pójdzie to te 16 mln zapłacone będzie niezwykłą promocją. Ale tak to właśnie z Fergiem jest on jak już kogoś upatrzy i wie, że ten typ pasuje jak ulał to nie oszczędza zresztą podobnie było z Carrickiem. Nie zawsze to wypala vide. Veron, ale w wiekszości przypadków jednak tak. Sam jestem w kropce gdzie tego gościa ustawiać, bo on wszędzie gra rewelacyjnie :mrgreen: Szkoda kogoś takiego z takim ciągiem na bramkę "marnować" na środku obrony, bo gdyby jeszcze poprawił podanie i grę kombinacyjną to po prostu idealny box to box jak pisze Giggs nowy Essien. Zobaczymy jak się jego kariera potoczy, jednak jeśli będą go omijały kontuzje i nie zdarzy się nic nie przewidywalnego to będziemy mieli mnóstwo pociechy z niego, a jak już wspomniałem wcześnie te 16 mln za parę lat czy naście będą wyglądać zabawnie :wink:

Wróć do „Anglia”