Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 24 gru 2011, 2:16

Tyle roboty przed swietami, ze nie bylo czasu wczesniej napisac :(

1. Po pierwsze i najwazniejsze :D Bardzo sie ciesze z powrotu Simeone (choc obawy tez sa, oczywiscie). Choc w sumie troche dziwne dla mnie widziec go na lawce trenerskiej Atleti, nie bardzo go lubilam jako zawodnika :lol: ( w sensie pozapilkarskim), ale teraz jakos inaczej patrze na Argentynczyka. Widac, ze nie mial specjalnie konkurencji, co moze troche martwic, bo oznacza to prawdopodobnie, ze nas na innego trenera, takiego bardziej z nazwiskiem nie bylo stac. Jedyne, co troche niepokoi to wiek Argentynczyka i w sumie krotkie trenerskie doswiadczenie- ale nie mozna go znowu z tego powodu przekreslac, Manzano jakby nie bylo- trener i z nazwiskiem, i z doswiadczeniem a co z tego wyniklo to dziekuje bardzo :( Zreszta, Cholo i w Catanii, no i w Racingu poradzil sobie calkiem niezle, Atleti zna, wiec na kredyt zaufania zasluguje :wink:

2. Co do taktyki- jestem bardzo ciekawa! W Catanii zdaje sie preferowal 4231, wiec w zasadzie nie bardzo by sie to roznilo- przenoszac to do Atleti od taktyki GM, tyle, ze (mam nadzieje) decyzje personalne nasz nowy trener bedzie podejmowal bardziej sensowne :lol: Jaka taktyka gral Racing to nie wiem. Jednak ciagle mam nadzieje na powrot do 442 i tu podoba mi sie pomysl Doktora z Diego do towarzystwa Gabiemu, zeby mogli grac i Turan, i Adrian, i Falcao. No i Reyes na przemian z Salvio, ciekawe wlasnie, czy mlody Argentynczyk bedzie dostawal szanse :wink: No i nie wiemy, czy Reyes nie odejdzie.
Tak czy owak, nie moge sie doczekac stycznia i meczu pod nowym dowodztwem.
Poza tym:

3. Braga rezygnuje z Meridy. Biedny mlody Hiszpan, nikt go nie chce...Naprawde go lubie, a u nas wroci i pewnie pojdzie znowu gdzies na wypozyczenie albo bedzie lawke grzal, bo nie bedzie dla niego miejsca pewnie :(

4. http://www.atleticopoland.com/news/Cami ... osady-2155

Ten news mnie zaskoczyl troche...

Wróć do „Hiszpania”