Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 25 gru 2011, 23:42

Cris7 pisze:
Hyypia123 pisze:I nie pisałem nigdzie, że Modric jest realną opcją. Jest opcją moim zdaniem najlepszą, ale nie znaczy, że możliwą do zrealizowania.

Zgadzam się, że to idealny kandydat. Nadal Modrica ciężko sobie wyobrazić w koszulce United ale w tym momencie z opcji niemożliwej jaką był w lecie stał się opcją mało prawdopodobną IMO. Owszem, Levy na pewno nie będzie miał zamiaru go oddać gdziekolwiek ale kolejny sezon Tottenhamu poza LM może być decydujący jeśli chodzi o transfer Chorwata. W tym momencie Spurs prezentują się dobrze ale z coraz lepiej grającym Arsenalem i Chelsea a także dwoma zespołami z Manchesteru może być im ciężko wygrać rywalizację na koniec sezonu. A jest jeszcze Liverpool, którego aspiracje na pewno sięgają wyżej niż obecne miejsce w tabeli. Sam Luca chciał odejść do Chelsea w lecie, Niebiescy pocieszyli się Meirelesem, nie wiadomo czy ponownie będą zabiegać o Chorwata w lecie czy upatrzyli sobie inny cel. W City za bardzo miejsca dla niego nie widać więc United mogłoby być poważnym kandydatem o ile Koguty znowu nie zakwalifikują się do ChL. Sprzedaż za wiele milionów gracza, który już raz próbował odejść w takiej sytuacji IMO jest realna. Ale to tylko takie moje luźne dywagacje.

Hamsik ma predyspozycje do gry w Anglii i zdaję sobie sprawę, że nie musi być podwieszony pod napastnika ale mimo wszystko ciężko mi sobie wyobrazić go zaangażowanego w grę obronną w takim stopniu w jakim oczekujemy tego od środkowego pomocnika w MU.

Wróć do „Anglia”