ok moze u ciebie tak nie bylo w takim razie sorry ale zobacz sobie u innych..RoRo pisze:Widze ze tu moje pseudo sie pojawilo bo Mathiasek sie zaczyna bronic wiec cos naspisze. No i co ze mialem dwa czy trzy posty w tym temacie ?? Jeden post byl napsiany w celu wymienienia moich kondydatow do najlepszego dryblera a inne napisalem bo po prostu wlaczylem sie do dyskusji ...
becks_7 pisze:Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...Ty robisz cos takeigo ze najpierw piszesz posta typuRoRo pisze:becks_7 pisze:Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...
moim zdaniem Zidane ma najgorszy drybling z wymienionej trójki. Jego drybling to sztuczki itd.. nie robi tego na pełnym biegu (C.Ronaldo, Ronaldinho, Robinho) On poprostu ma technike ale dryblingu nie ... takie jest moje zdanie ...
C.Ronaldo, Ronaldo, Etoo, Dalessandro
No a na zajutrz piszesz
No mozna dodac jeszcze Ronadlinho, Zidana i Robinho
Smieszny jestes ze swoiimi pretensjami a do tego jestes najgroszym donosicielem .... bo to prawda
ak kablowac to kablowac poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie postyw tym temacie izeby nie bylo
POZDRO