2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ta koleżanka z tematu Atletico Madryt, która wraz z Doctore przeżywa porażki swojej ukochanej drużyny
3. Najsłabsze ogniwo forum - Wstrzymam się od odpowiedzi. Bez forumowych przygłupów forum nie byłoby takie barwne i ciekawe.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - fieldy (kopalnia wiedzy odnośnie ligi angielskiej), Doctore (on jako pierwszy odkrył talent Podolskiego !) oraz Unista, który jak mało kto na tym forum ogarnia klimaty kibicowskie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Długo by wymieniać dlatego nie wyróżnię nikogo.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek znany jako Azrael oraz Sznajder. Wysoka forma od lat.
7. Najwiekszy agresor- Sznajder znany jako Chłopaczek. Przegrał wczoraj kilka spotkań w haxie i nie może się z tym pogodzić. Nawet w plebiscycie forumowym przypisał mnie do kategorii: największy dziwak
8. Największy dziwak - Wszyscy jesteście przyzwoitymi ludźmi. Po prostu czasami niektórzy z was mają gorsze dni.
9. Najlepszy mod - piwus (za walkę z głupotą oraz lewactwem) oraz fieldy van persie (wiadomo, klasa moderator)
10. Najciekawszy temat - Domek.
11. Najlepszy typer - czeher. Ten człowiek to prawdziwy pasjonat. A może już hazardzista ?
12. Najlepszy avatar - Przykro mi, ale nie jestem estetą.
13. Wydarzenie roku na forum - Haxball oraz dywagacje na temat lewej nogi Montolivo