Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: Morrow » 28 gru 2011, 13:13

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swoje głosy w jakiejkolwiek kategorii. Wydaje mi się, że są tu inni userzy, którym to forum więcej zawdzięcza i którzy dużo bardziej ode mnie zasłużyli na głosy ale to zawsze miłe więc dzięki :oops:
Chciałbym wyróżnić jak najwięcej osób, nie tylko tych, które przewijają się tu w większości głosów ale także tych, które w moim mniemaniu powinny zostać wyróżnione a są trochę w cieniu tych, którzy działają aktywniej więc sorry za burdel fieldy. Od razu też przepraszam tych, których nie uda się zmieścić, może za rok :wink:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - (kolejność nieprzypadkowa)

emdżej - bardzo duża wiedza na temat wielu lig także tych niszowych, połączona z kulturą i rzeczową dyskusją. Wszędzie go pełno ale wszędzie jego obecność coś wnosi do tematu. Bardzo pozytywna postać tego forum i gdybym miał do oddania jeden głos w tej kategorii trafiłby na jego konto.

Dr.Football - bezdyskusyjnie gwiazda tego roku na forum. W dużej mierze to forum żyje dzięki niemu, poświęca mu dużo czasu i serca czego owocem jest założona przez niego drużyna do IFQ. Do tego bardzo szeroka wiedza, życzliwość i przyjemna forumowa powierzchowność (bo na żywo oddałbym mu telefon zanim powiedziałby "cześć" ;)). Oby tylko to całe morze komplementów i wygrana w Plebiscycie nie sprawiły, że zacznie nosić za wysoko głowę (albo klawiaturę) :wink:

fieldy - nie tak aktywny jak w przeszłości ale zawsze coś sensownego ma do powiedzenia, w dodatku pilnuje porządku na forum i trzyma je w ryzach. Ciężko go nie lubić.

Jako, że głosy mam tylko 3 to pozwolę sobie na podanie jeszcze kilku userów, których chętnie bym wyróżnił w tej kategorii gdybym miał więcej głosów(10) (alfabetycznie):

Babel, bartbuks, Chłopaczek, Daaaamian, (L)oczkerson, Mentor, mete

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

mzatlanta - kobieta na tym forum to ewenement a ona w dodatku pisze ładnie, sensownie i rzeczowo. Można ją spotkać też w tematach o tenisie i siatkówce ale czasem mogłaby wykraczać poza swoje ulubione Atletico. Debiut roku :D

Realista - szkoda, że tak rzadko pisze ale duża wiedza nie tylko na temat piłki ale i innych dyscyplin, zawsze można liczyć na rzeczową dyskusję. W dodatku pisze tak, że przyjemnie się to czyta.

Ozdobny - czasem się nie zgadzam ale często czytam.

Głos dostałby też Dzidek_, który pisze fajne posty ale za rzadko się udziela.
Wyróżnienia dla Sergeka i Matta. Dyplomy do odebrania w sekretariacie :wink:

3. Najsłabsze ogniwo forum -

petr - nie znam go ale nawet mnie denerwowało jak wszędzie siał spustoszenie i się napinał.

Obserwator - prowokacje prowokacjami ale wszystko ma swoje granice.

4. Najwiekszy piłkarski znawca -

Zdecydowanie najtrudniejsza kategoria jak dla mnie do obsadzenia bo mamy tu sporo znawców choć w większości ograniczonych do swoich lig bądź klubów. Jak psu buda wyróżnienie tu należy się Doktorkowi i emdżejowi ale jako, że wszyscy na nich głosują wymyśliłem sobie, że wyróżnię po jednej osobie z 3 głównych lig na tym forum a więc:

Serie A - jeśli chodzi o wiedzę to IMO poziom wiedzy kibiców ligi włoskiej jest największy na tym forum, bardzo przyjemnie czyta się ich wypociny i chylę czoła.
(L)oczkerson - bardzo duża wiedza, pisze bardzo przyjemnie i rzeczowo. Uwielbiam czytać jego posty.
Dalej: mete, Babel, Boromir, maciek88, Berele, Salas11, maciek(interista), Chłopaczek, Rezus i Wilmore (uparty, często bardzo dziwne wręcz głupie poglądy ale wiedzy nie można mu odmówić)

La Liga -
Mentor - nie zawsze się zgadzam ale zawsze czytam z zainteresowaniem
Dalej: grzegorzfcb, FCBkeres, RealFan, BarcaQzYN , bartbuks, Emerald, Sammyy, tylerdurden

Premier League -
red85 - czasem sympatie i antypatie przesłaniają mu obraz ale bardzo duża wiedza, szczególnie ta o wychowankach mi imponuje. Lubię czytać i lubię dyskutować.

Dalej: trio z United - Cris7, Kamil, MGiggs, kwartet z Arsenalu (Duch, fieldy, Magnum i guru) i Daaaamian,

Szkoda, że znawców ograniczamy tylko do piłki bo jeśli chodzi o inne dyscypliny to za znawców uważam, (zależnie od dyscypliny): bellusa, Babela, ddemona, clonera, Realistę, Ducha, Jarzinho, Kendo, Enjo i Mentora.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Nie będę nikogo wymieniał bo kogoś urażę, jest tu mnóstwo ciekawych userów, wszystkich z chęcią bym poznał a szczególnie tych, którzy chcieliby też poznać mnie :mrgreen:

6. Największy dowcipniś -

Chłopaczek oczywiście niszczy system. Berele i MVB też potrafią błysnąć.

7. Najwiekszy agresor-

Kamil jak zacznie rozmawiać o polityce
Mam wrażenie, że cloner też chciałby wygrać tę kategorię więc mimo, że teraz zamiast rozpętać piekło na forum woli poprawiać błędy ortograficzne to dostaje mój głos :)

8. Największy dziwak - Każdy tu jest dziwny na swój sposób :)

9. Najlepszy mod -

fieldy zdecydowanie. Można powiedzieć, że mod idealny. Pilnuje porządku, sprząta, upomina a przy tym nie jest nachalny i po prostu robi to co do niego należy :beer:

piwus - kontrowersyjny ale gdzieś go trzeba wyróżnić za to, że słucha dobrej muzyki i za niebanalne kompozycje artystyczne jakie rodzą się w jego głowie :lol:

Babel - bo tak :)

10. Najciekawszy temat -

Manchester United - wiadomo
Siatkówka i NBA - zawsze fajne, rzeczowe dyskusje

11. Najlepszy typer -

czeher - zdecydowanie, komentarz chyba zbędny
Aker
Kaka

12. Najlepszy avatar -

Kamil232 i MGiggs - wzruszające avatary dwóch chłopców pędzących za marzeniami, mogę się w nie wpatrywać godzinami
Daaaamian też dostałby głos ale zmienił swój śliczny avek na ryj jakiegoś trolla :wink: tak więc głos leci dla Hyypii w imię lokalnego patriotyzmu :beer:

13. Wydarzenie roku na forum -

lewa noga Montolivo
Best of the Best 2011 z Kamilem232 w roli głównej jako botem. Niech towarzysz po szalu ma, w końcu pomysł na rozruszanie forum wyśmienity :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”