2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ozdobny. Używa zdań nadrzędnie złożonych. Morrow, bo dopiero teraz zaczął przejawiać większą aktywność.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Petr, petr, petr. Myślę, że zostawił trwały ślad w psychice każdego forumowicza. A na pewno wszystkich haxballistów, spamerów i moderatorów. I Wilmore. Specjalne wyróżnienie dla ekipy "faszyzm nie przejdzie".
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor, Loczkerson, Monter. Jak kogoś pominąłem, to przepraszam.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doktor, bart, MVB, sbq, Aker, Morrow, metol, cloner, Rezus, Salas. Generalnie jestem ciekaw jakby to wyglądało jakby wpuścić te osoby do jednego pokoju. Czy domku. I podlać je Mentorem i Fieldim.
6. Największy dowcipniś - Sbq. Chłopaczek. Morrow. Mistrze ciętej riposty i świetny interpretator.
7. Najwiekszy agresor- Petr, petr, petr. I Wilmore.
8. Największy dziwak - I Wilmore. I kaczy.
9. Najlepszy mod - fieldy&Babel. Obaj leczą się z nerwic i napadów nocnych lęków, ale dalej walczą. Nie rozumiem kontrowersji na mój temat, robię to samo co i pięć lat temu
10. Najciekawszy temat - Czego obecnie słuchacie. I oglądajcie więcej filmów, bo ostatnio tylko Warrior się nadawał do obejrzenia. Polscy kibice.
11. Najlepszy typer - czeher, Aker, fieldy.
12. Najlepszy avatar - Mentos. [edit] I fieldy - nie pamiętałem jaki miał awatar.
13. Wydarzenie roku na forum - wojna haxballowa i lewa noga Montolivo jako zamiennik pozycji Ronaldo (lepszy!). Osobiście z sentymentem wspominam obchody urodzin Amiki.
Zdążyłem i to dzień przed terminem