Nie ma co gadać ten wynik to zasługa Fergusona. Ja rozumiem, że mamy wysyp kontuzji, ale do jasnej cholery NAJLEPSZEGO środkowego pomocnika nie przesuwa się wobec takiego stanu rzeczy do obrona. Wolałbym już Evre, czy Rafaela w środku obrony byleby tylko Carrick mógł grać w pomocy. Ale nawet pomimo tego udało się wyrównać i pewnie by coś wcisneli, to De Gea dał dupy. Podobnie jak Red uważam, że dość już tego, znosiłem cierpliwie jego aklimatyzacje na Wyspach, ale w sytuacji w której Lindegaard prezentuje się tak solidnie i pewnie nie ma przebacz. Musi bronić Duńczyk przez kolejne tygodnie, jak i on zacznie klopsować to jesteśmy w dupie.
A niektórzy dalej swoje, jeśli do kogoś mieć pretensje to tylko do tego, że mamy gówniany sztab medyczny. Nawet nie będę się produkował po raz kolejny i wyliczał ilu mamy zawodników na nade pozycje. Przypominam, że do rozgrywek można zgłosić 25 grajków, jeśli mamy w tej chwili 5 środkowych obrońców(Rio,Vidic,Evans,Smalling,Jones) to ilu mielibyśmy mieć, żeby przygotować się na taką sytuacje? Ilu środkowych obronców ma City? Ilu środkowych obrońców Ma Chelsea? Ilu środkowych obrońców ma Real? Nie, nie szkoda mojego czasu. Kupmy 25 środkowych obrońców, może niektórzy będą zadowoleni.