Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: mzatlanta » 31 gru 2011, 17:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)- Na to wyroznienie zasluguje zdecydowanie więcej uzytkownikow niż trzech. Jest kilku Panow, bez których tego forum by po prostu nie było: Marco van Basten, Doktor, Emdzej, Bartbuks, Morrow i można by tak wymieniac :wink:

2. Debiut roku- jako ze maja być 3 typy, Realista- fajne posty (nie tylko o RM) i bez spinania się :wink:
i poza tym piszacy w temacie ligi angielskiej Sergek i Matt.

3. Najslabsze ogniwo forum- /

4. Najwiekszy pilkarski znawca- oczywiscie Doktor, który nigdy chyba nie przestanie mnie zaskakiwac swoja pilkarska wiedza. Poza tym znowu ciezko jest wymienic zaledwie 3 userow, mój głos powedruje jeszcze na konto Emdzeja, którego posty czytam chetnie glownie jeśli chodzi o pilke polska, o której wiem niewiele, i Pawla 875, za naprawdę spora wiedzę w tak mlodym wieku Pasowaloby tu także kilka osob piszacych w tematach ligi wloskiej.

5. Forumowicz, którego chcialbys poznac: Chyba nie wypada mi się wypowiadac w tej kategorii z racji plci :lol:

Jednak pisze tu wiele naprawdę pozytywnych osob, z ktorymi fajnie by było podyskutowac o futbolu :D

6. Najwiekszy dowcipnis- Nie będę wskazywala konkretnej osoby, ale ogolnie wymienilabym osoby piszace stale w domku nr 10
(a troche ich jest :wink: )- humor rodem z Domku nie raz poprawil mi humor :P

7. Najwiekszy agresor- /

8. Najwiekszy dziwak- również nie wiem

9. Najlepszy moderator- Trudno mi oceniac- mysle, ze wszyscy forumowi moderatorzy dobrze wykonuja swoje zadanie.

10. Najciekawszy temat- Oj, tu ciezko wybrac...Atletico Madryt zbiorczy- gdzie indziej można porozmawiac o druzynie Rojiblancos o 3 nad ranem :mrgreen:
Watek polityczny- tam to dopiero się dzieje i ciezko mi wybrac trzeci typ, bardzo wiele watkow z roznych lig pilkarskich czytam z przyjemnoscia, więc może niech będzie nowo powstaly temat O futbolu na luzie, ten watek to był bardzo dobry pomysl, super się czyta :brawo:

11. Najlepszy typer- rzadko zagladam do tego tematu, więc trudno mi stwierdzic, kto ma najwieksze sukcesy na tym polu.

12. Najlepszy avatar- Obecny avatar Emdzeja, choc nie potrafie do konca odgadnac jego znaczenia 8)

13. Najciekawsze wydarzenie na forum- Jako dosyć swiezemu uzytkownikowi nic takiego nie przychodzi mi do glowy poza powstaniem druzyny IFQ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”