Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: ddemon » 06 sty 2012, 12:39

Darkman1948

Mam to o czym wspomniał Aker fajnę zabawę i trochę adrenalinki :P
Przyznam że jestem obecnie około -80 zł na minusie od końca listopada ale w niektórych kuponach brakowało mi jedne zdarzenie - bo albo Fenerbahce zremisowało z jakimś Ordusporem kto wogóle jest i 57zł przeszło obok...Albo Nowitzki będzie miał mniej niż 30,5 z pkt ze zbiórkami gdzie przeszło 40 zł do wygrania przy 5 zdarzeniach :/
Bryant miał poniżej 37,5 z Denver choć dałem over z pkt,zbiórkami i asystami do wygrania 25 zł :P
Walczący o mistrza kraju Panathinaikos zremisuje z Panetolikos 1-1 :/ do wygrania ponad 80 :/ czy też wczorajszy Northug gorszy od Cologni 56 do wygrania....
No cóż narazie robiłem 3 wpłaty jedna bym może nie musiał robić bo chciałem się ratować wygraną 8 zł ale wtedy to City musiało wdupić ze Sunderlandem :lol: Jak wspomniałem kiedyś od zawsze mi coś brakowało 0,5 pkt itd :P:/

Dobrze że wczoraj nie grałem na Nowitzkiego :lol: Raz chciałem dać under ale się naszczęście rozmyśliłem bo miał over a dziś w nocy znów miał under :P Najbardziej wkurzony jestem na Fenerbahce i Northuga którzy spieprzyli kupon choć byłem pewny że akurat w tych zestawach to ich się najmniej mogę obawiać :D:/
Chciałem też dać na dokładny wynik 4-0 Barcy-Al-Said za 4 zł kurs 11 ale musiałem szybko wyjść na kurs i 44 zł przeszło obok nosa :P

To tyle z mojej historii typowania :D Może a już z moich tasiemców wybierzecie jakiś typ - który Wam zwiększy wygraną :P

W przyszłości może zmienie system lub też zamiast 2 kupony dziennie będę puszczał 3 i wtym jednym za większa kwotę...
W jednym staram się ułożyć 4-6 zdarzeń z NBA kursy po 1,85 lub dorzucam do tego NHL ew. NFL jak choćby Giants ale to rzadko...I narazie nie trafiam może się uda :P W 2 gram już te troche tasiemce kursy w przedziale 1,5-1,9 w miarę pewniaki + podwyższam choćby że Morgi będzie w TOP 3 TCS za 2,50 niestety o tym kwitku mogę dawno zapomnieć no ale coś w tym stylu że łączny wychodzi 25-50...

Najważniejsze to mieć z tego frajdę i wierzyć że wkońcu ta passa się odwróci :lol: Bo jak się passa nie odwróci to i frajdy też nie będzie :P

Wróć do „Bukmacherka”