Re: Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Haxball

Post autor: ddemon » 06 sty 2012, 15:37

Wcześniej pisałem że mogę się podjąc pod warunkiem że ktoś jeszcze pomoże choć w sumie żadnej filozofii nie ma wystarczy temat z regulaminem dot. ligi i listą składów potem już będą same wyniki,próby ugadania się

Oto wstępny regulamin

1. Liga trwa od 1 lutego do 31 marca w między czasie mają zostać rozegrane wszystkie spotkania
2. Każdy z każdym mecz i rewanż
3. Ligę gramy na boisku big 2x5 minut ze zmianą stron :)
4. Każda drużyna ustala sobie kapitana drużyny który będzie się kontaktował z przedstawicielem drugiej drużyny w celu ustalenia terminu-miejsca spotkania.Może to być na forum,może poprzez PW,gg i bóg wie co :D
5. Jeśli drużyny umówią się na dane spotkanie a członek zespołu nie przyjdzie czy też zabraknie rezerwowego drużyna przeciwna która będzie w komplecie ma prawo się ubiegać się o walkower(3-0)
6. Każdy przedstawiciel-kapitan drużyny dostanie hasło do terminarz/wyników na strone http://www.haxball.gr/ aby mógł wpisać wynik a w temacie dot. haxballa aby został podany wynik przez obie drużyny(już nie koniecznie przez kapitana drużyny) aby też nie było jakiś wałków że któraś drużyna się nie zgadza z wynikiem...Choć myślę że druga część tego 5 pkt jest zbędna no ale mogą się zdarzyć jakieś nieścisłości

Chyba nie trzeba kolejnego pkt że za zwycięstwo 3 pkt remis 1 a porażka 0? :roll:

Terminy wydają mi się odpowiednie bo drużyn będzie mało...Na początek trzeba sprawdzić kto chce wziąść naprawdę udział i zrobić porządną liste...

Ciekawe jestem czy uda się przywrócić drużynę La Masia,FC Barcelona bo ostatnio rzadko widać wszystkich na forum a co dopiero mówić o haxballu :P

Wróć do „Gry Forumowe”