Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: metol » 07 sty 2012, 22:28

Proszę Cię. To bardzo cyniczne i złe podejście, które trzeba tępić wszelkimi siłami. Nurkowanie to zwykłe oszustwo, tak samo jak kradzież. Jest to wielkie kłamstwo, na dodatek przy świadkach. W pewnym sensie traktuje to tak samo jak kradzież. Ja mam nadzieję, że, hmh, pan Suarez kilka razy dostanie odpowiednio wysokie kary, że w końcu oduczy się oszukiwać. Dla mnie jest to występek żałosny, haniebny i niegodny mężczyzny. Ja bym się po prostu potem wstydził pokazać rodzinie, znajomym, przyjaciołom i ludziom z branży. Jak jemu nie wstyd? Nie wiem. Wiem, że to nie zabrzmi najlepiej, ale na ten moment życzę panowi Suarezowi bardzo źle. Gdybym grał w Premier League to chętnie bym mu pokazał co to znaczy twarda, męska gra. Nawet jakby miał przy tym bardziej ucierpieć. Rozumiecie chyba o co mi chodzi. :)

Oczywiście nagminne nurkowanie powinno być tępione u wszystkich piłkarzy równo. Oczywiste, że jestem cięty na Liverpool akurat, ale tyczy się to wszystkich symulantów. Powinno się zaostrzyć przepisy i po meczach karać takich leszczy bezlitośnie.

Wróć do „Anglia”