Re: O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Re: O futbolu na luzie...

Post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 11:51

No, ale jakie ma znaczenie to ile wygrywali w ostatnich latach jesli mowimy o tym jak silna jest ta druzyna teraz?
Odnosiłem się do tego że nie ma podstaw do tego żeby nazwać Real drużyną numer 2 w Europie.

A na jakiej podstawie ja mam oceniać Real :?: Jak leją lamusów w "lidze" a jak dostali Barcelone u siebie to po raz kolejny mimo bardzo dobrze układającego się meczu (Valdes) dostają u siebie baty. Nie wydaje mi się że w tamtym roku Guardiola postawił sobie cel wygrania CDR wystawiając w finale nie do końca optymalną "11".

np. kogo?
No nie OL ani Spurs. Również CSKA do tego nie pasuje, pomyśl to nie boli. Są drużyny w Europie które trochę więcej znaczą: Chelsea, Bayern, Inter czy Milan.
No faktycznie zobaczymy jak Real zagra z jakims dobrym przeciwnikiem teraz, ale moim zdaniem, gdybym mial ustawiac faworytow w LM to pierwsza bylaby Barca (chociaz, jakos nie wierze w obrone tytulu) a drugi Real.
Kolega wyżej nie pisał o faworytach tylko o tym że Real jest 2 drużyną w Europie chodź nie ma do tego żadnych podstaw. Real był i będzie faworytem nie po to Perez wydawał tak wielkie pieniądze i zrobił taką kadrę żeby teraz zadowalać się 2 miejscem w La liga czy 1/8 LM. To oczywiste. Jednak jak tu kiedyś pewien osobnik pisał

Czas i boisko pokaże wszystko :!: :D

Wróć do „Piłka nożna na świecie”