Arka Gdynia (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 06 maja 2005, 9:41

bartek99 pisze:bedzie super a jakie ekscesy na stadionach.trzej królowie wielkich miast lech areczka cracowia
Ekscesy napewno są super. Czy naprawda co poniektórym się podoba jak na stadion ludzie ida się bić a nie kibicować? Dla mnie osobiście to jest chore. W tym względzie jestem za zwiększeniem uprawnień policji. W tym przypadku agresję zwalczać agresją.
Co do takich starć jak Lechia - Arka to ja mieszma w Jeleniej no i u nas to jest Górnik Wałbrzych - KS Karkonosze Jelenia Góra, oj kibice się nie lubia oj nie lubią. Na dzielnicy u mnie wisiały transparenty, zeby ludzie na mecz przyslzi zeby nas duża liczba była. Jak je tak czytałem to były jak wezwania do stawienia się przed komisją uzupełnień a potem odrazu na front.

Co do Arkii i jej awansu to jestem w 100% za. Ja jak już kilkakrotnie podkreślałem stoję na stanowisku, że w 1 lidze powinny grać zespoły z największych miast (poznań, Wrocław, Kraków, Łódź, Gdańsk, Szczecin, etc) a nie jakieś kluby z miasteczek. Klub to kibice a ile kibiców przychodzi na mecze takich Wronek czy Grodziska. Silne miasta, dużo kibiców, dużo kibiców to silne kluby. A nie kluby istniejące tylko dlatego ze jest jeden silny sponsor. Ciekawe co będzie jak np Drzymała się na Ukraine przeprowadzi ze swoją fabryką.

Tak więc kluby z wielkich miast marsz do pierwszej ligi.

Wróć do „Polska”