Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6645

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Post autor: Boromir » 13 sty 2012, 23:05

bellus pisze:Daaaamian
Mówimy o tym serialu - http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+Bo ... 011-556595 ?

nie warto. Stracony czas. Końcówka sezonu nieco lepsza, ale ogólnie słabiutko. Dla mnie wielkie rozczarowanie. Nie zgadzam się z Gall. Wszystkie wątki płytkie, momentami jest ich za dużo. Gra aktorska co najwyżej przeciętna. Brak wyrazistych postaci.
Obejrzałem chyba tylko 4 odcinki, z braku czasu zaprzestałem ale jednak serial wydawał się całkiem fajny. Co do braku wyrazistych postaci to mi się ten ninja killer spodobał. Ale nie obejrzałem do końca to nie wiem.

Polecam za to American Horror Story. Podchodziłem sceptycznie do niego, bo jako fan horrorów azjatyckich do amerykańskiej papki w krwi mi daleko, ale serial okazał się bardzo dobrze pomyślany. Nie jest to oczywiście ideał, parę wad by się wytknęło, ale świetnie się bawiłem. A postać pokojówki to jedna z lepszych postaci w serialach ever (nie lubię obcojęzycznych określeń, ale to mi pasuje idealnie :lol: ), kto oglądał ten wie 8)

Teraz oglądam Grę o tron, czytałem książkę i serial nie oddaje całości fabuły, trochę płytki jest. Może z czasem będzie lepiej.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”