Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Polscy kibice

Post autor: franz » 14 sty 2012, 14:12

piwus pisze:W siedem tysięcy to Legia jeździ do warzywniaka po marchewkę, ot co.
Dziękuje za merytoryczne odniesienie się do wszystkich zagadnień, które wskazałem w postach powyżej.

Tak jak napisałem:
franz pisze:Do dyskusji z chęcią wrócę po zakończeniu sezonu. Wtedy zobaczymy, kto miał najlepsze wyjazdy: Legia Warszawa, Wisła Kraków, a możne Korona Kielce kto wie - wszystko się możne zdarzyć gdy głowa pełna marzeń :o

W każdym razie życzę Wam w tej materii samych sukcesów - tylko, zeby Was nie rozleniwiły :lol:
A no i:

Do zobaczenia 11.02.12 - wtedy, będziemy wiedzieli trochę więcej. Zobaczymy na czyja korzyść, będzie przemawiać ta wiedza. Mam pewne podejrzenia w tej kwestii, ale poczekajmy.

Jeśli pokarzecie się tak:

Bedzie super finał i tego super finału życzę obu stronom :)

Z mej strony koniec w tym temacie.

Pozdro :)

Legia Warszawa :!: :twisted:

PS: Marco_Van_Basten

Po pierwsze:
franz pisze:jeśli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie zmian od czasu naszego chwalebnego protestu - z chęcią podzielę się wiedza/lub odeśle do obiektywnych i merytorycznych raportów Romana Z. w tej sprawie. Zapraszam na PW, zeby nie robi syfu w temacie.
Po drugie:
Marco_Van_Basten pisze:Z całym szacunkiem franz, ale co z Tobą próbuje rozpocząć dyskusje to wyskakujesz z tym słynnym turniejem
Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii.

Z tym "słynnym turniejem wyskoczyłem" gdyż forma Twojego pytania jednoznacznie wpisywała się w nurt absurdalnych zarzutów, rodem z bajek Andersena-Zielinskiego o rzekome sprzedanie się ITI. Chciałem Ci przypomnieć, ze Wy jako Korona nam Legii raczej nie macie w materii kibicowskiej za dużo wartościowego do powiedzenia. Jak widać blednie odczytałem Twoje zamiary. Trudno.

A tak na marginesie... Mówiąc szczerze mam w sobie pewne pokłady antypatii, kierowanej w Twoja stronę. Jestem starym forumowym wyjadaczem i dobrze pamiętam, ze w dawnych czasach obrażałeś bliskie mi wartości, które sa dla mnie sprawa fundamentalna. Epatowałeś nawet w podpisie, czy tam avatrze (jak zwal tak zwal) treściami kłócącymi sie z moim światopoglądem. Takich spraw się nie zapomina. Teraz jesteśmy niby* po jednej stronie barykady, ale... wiesz przerzut to zawsze przerzut.

Konserwatywny Chłopaczek i lewak Kamil, to tez byłaby dla mnie dziwna konstrukcja :wink:

* respekt za niektóre działania, ale w ogólnym rozrachunku uważam, ze ONR... "szkodzi sprawie" :)
Marco_Van_Basten pisze:A to, że wtedy dostaliśmy za trzymanie z KSP to już inna sprawa.
Legia (+ZS) postanowiła ukarać kielczan za kontakty z lewactwem i kurewstwem. Jak widać leczenie i ekspedycja karna dały sukces. Korona już zgody z Dysko-polo nie ma. Operacja się powiodła... pacjent wyleczony. Jeszcze nam za to podziękujecie :) (oddanie flagi Malpy było nad wyraz oczywiste)

Pozdrawiam i idę odgarniać śnieg, znaczy "robić plecy - bo się same nie zrobią". Bycie kibolem zobowiązuje :lol:

Wróć do „Polska”