Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Polscy kibice

Post autor: Marco Van Basten » 14 sty 2012, 14:32

Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii.
Cytując piwusa:
piwus napisał(a):Nie deprecjonujesz, tylko prezentujesz klasyczne spojrzenie legionisty na resztę Polski jako na wieśniaków
Ok, rozumiem. Jako kibic Korony nie mam prawa dyskutować z fanami drużyn, które stoją lepiej kibicowsko niż mój klub.
A tak na marginesie... Mówiąc szczerze mam w sobie pewne pokłady antypatii, kierowanej w Twoja stronę. Jestem starym forumowym wyjadaczem i dobrze pamiętam, ze w dawnych czasach obrażałeś bliskie mi wartości, które sa dla mnie sprawa fundamentalna. Epatowałeś nawet w podpisie, czy tam avatrze (jak zwal tak zwal) treściami kłócącymi sie z moim światopoglądem. Takich spraw się nie zapomina. Teraz jesteśmy niby* po jednej stronie barykady, ale... wiesz przerzut to zawsze przerzut.
Znowu sprawa, która nie ma żadnego związku z tematem. Już nieraz na forum śmiałem się ze swojej dawnej ciemnoty umysłowej i głosowania na PO w 2007 roku. Nie jestem też dumny z tego, że płynąłem przez jakiś czas z "głównym" nurtem reprezentowanym przez GW i TVN. Zamiast przypieprzać się do mnie, raczej powinieneś uszanować, że wkroczyłem na właściwe tory rozumowania.

Wróć do „Polska”