Re: Football Amerykanski

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Re: Football Amerykanski

Post autor: Morrow » 15 sty 2012, 2:34

Zrobiłem sobie przerywnik od nauki i odpaliłem 4 kwartę półfinału konferencji a mianowicie 49ers San Francisco ze Świętymi z Nowego Orleanu i to była jakaś masakra. Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem tak dramatyczną końcówkę, w ostatnich 4 minutach prowadzenie zmieniało się bodajże 4 krotnie, obaj QB szaleli a zdeterminowani 49ers decydujące przyłożenie zaliczyli 14 sekund przed końcem. Rewelacja. W takich chwilach rozumiem fascynację Amerykanów tym sportem i dlaczego stawiają go przed innymi. Że teź teraz muszę ryć jak jutro "moi" Giants będą grali z faworytami z Green Bay.

Teraz kolejny hit Denver Broncos z Tebowem na punkcie, którego oszalała cała Ameryka grają z kolejnymi z moich pupili a mianowicie New England Patriots ale już chyba nie dźwignę.

SuperBowl Patriots - Giants? Moje marzenie. Mało realne, Giants pewnie jutro polecą z Packers ale gdyby doszło do pojedynku w finale z Patriotami to by była masakra i coś niebywałego :shock:

[k****] jak ja zazdroszczę Amerykanom tego jaki potrafią show zrobić i z jakim rozmachem to robią.

Wróć do „Inne sporty”