To co kto robi na codzień nas nie obchodzi. My pilnujemy porządku na forum, a to czy Bellus przeklina poza nim to nikogo nie powinno obchodzić bo tutaj jest zdecydowanie kultularny. Smitu niestety taki nie jest i powtarzam, że on nie dostał za to bana tylko WP. To ostrzeżenie tylko przyczyniło się do bana bo miał już ich 9.hrabi pisze:Nie napisales, ale:bellus pisze:Czy ja gdzieś napisałem, że ja nigdy nie przeklinam?Wiec smitu dostal bana za brak kultury osobistej. Po tym tekscie wyzej i caloksztalcie histori ze Smitem moznaby stwierdzic, ze modzi sa wzorami kultury osobistej nie przeklinaja i wogole, bo ci bez kultury sa banowani moze troche przesadzam i wogole ale jak sie czepiac to sie czepiac. Jedni sie czepaja modow, drudzy userow.bellus pisze: Założył sobie nowe konto, specjalinie dla nas - byliśmy niemal wzruszeni jak jesteśmy dla niego wążni, jako ten nowo użytkownik obrazil nas nazywając takowymi czy jezcze gorszymi. Nie będę tutaj cytował tamtego tematu z kilku powodów , ale najważniejszy jest taki, że skrypt wykropkowuje przekleństwa a cytat który jest defakto zbiorem gwiazdek byłby mało wnoszący do dyskusji. Więc codzmy na podstawie tamtego tematu można stwierdzić, że użytkownik smitu wzorem kulturalnego człowieka nie jest.