Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 06 maja 2005, 17:37

hrabi pisze:
bellus pisze:Czy ja gdzieś napisałem, że ja nigdy nie przeklinam?
Nie napisales, ale:
bellus pisze: Założył sobie nowe konto, specjalinie dla nas - byliśmy niemal wzruszeni jak jesteśmy dla niego wążni, jako ten nowo użytkownik obrazil nas nazywając takowymi czy jezcze gorszymi. Nie będę tutaj cytował tamtego tematu z kilku powodów , ale najważniejszy jest taki, że skrypt wykropkowuje przekleństwa a cytat który jest defakto zbiorem gwiazdek byłby mało wnoszący do dyskusji. Więc codzmy na podstawie tamtego tematu można stwierdzić, że użytkownik smitu wzorem kulturalnego człowieka nie jest.
Wiec smitu dostal bana za brak kultury osobistej. Po tym tekscie wyzej i caloksztalcie histori ze Smitem moznaby stwierdzic, ze modzi sa wzorami kultury osobistej nie przeklinaja i wogole, bo ci bez kultury sa banowani moze troche przesadzam i wogole ale jak sie czepiac to sie czepiac. Jedni sie czepaja modow, drudzy userow.
Czy to że smitu dostał bana z tego czy innego powodu wyczytałeś z mojej wypowiedzi? Przypominam, ze ja nie dawałem smitowi WP od dłuższego czasu i nie mam nic wsólnego z banem dla smita chodz go popieram - oczywiscie bana a nie smita.
Przyznam, że twoje pogląy mają dość kiepsą podstawę logiczną. Ja się wypowiadam na temat kultury smita ponieważ ona była podmiotem sprawy - do cześci posta Chłopaczka o kulturze sięodniosłem i dlatego. MOja kultura uważam, że jest na dość wysokim poziomie - chodz jak powszechnie wiadomo najtrudniej samego siebie ocenić.
Zdecydowanie przesadzasz i trąci to trochę propagandą i demagogią w stylu "władza jest zła i władza ma przyjemność w tym żeby męczyć biednych i niewinnych jak dziewica orleańska użytkowników".

Wróć do „Wracając Do Meritum”